Kanālā Rīgas centrā izglābj slīkstošu zīdaini un viņa māti

Šodien, 14. septembrī, neilgi pēc plkst.14 Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki no pilsētās kanāla izglābuši sievieti un zīdaini ratiņos.

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv rūpēs par bērnu drošību atgādina bērnu ratiem lietot stāvbremzi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv rūpēs par bērnu drošību atgādina bērnu ratiem lietot stāvbremzi.


Šodien, 14. septembrī, neilgi pēc pulksten 14.00 Rīgas Pašvaldības policijas Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki, kas patrulēja pie Brīvības pieminekļa, Bastejkalna pusē sadzirdēja palīgā saucienus. Nekavējoties dodoties virzienā, no kurienes skanēja sievietes balss, policijas darbinieki pamanīja, ka kanāla ūdenī atrodas sieviete un bērnu ratiņi.

Atrodoties kanālmalas nogāzē ar diviem maziem bērniem, māte uz mirkli novērsusi uzmanību no ratiņiem, jo acī bija vēja iepūsts gruzis.

Operatīvi un pašaizliedzīgi rīkojoties, policijas darbinieki izglāba sievieti un bērnu, kas atradās ratiņos, ka jau pilnībā bija piesmēlušies ar ūdeni. Arī zīdainītis bija sarijies ūdeni. Policijas darbinieki izglābtajiem sniedza pirmo palīdzību uz vietas un nekavējoties izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi, kas cietušos hospitalizēja.
Kā paskaidroja pēc notikušā satrauktā 1989.gadā dzimusī sieviete, atrodoties kanālmalas nogāzē ar diviem maziem bērniem, uz mirkli novērsusi uzmanību no ratiņiem, jo acī bija vēja iepūsts gruzis. Tai mirklī ratiņi ar mēnesi veco bērniņu pa nogāzi ieripojuši ūdenī.

 

Reklāma
Reklāma

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv rūpēs par bērnu drošību atgādina bērnu ratiem lietot stāvbremzi. Padomus par bērnu drošību lasi sadaļā Bērns aug -> Bērnu drošība.

 

Avots: www.rpp.riga.lv