Gadījumi iz dzīves

Iesūtījusi Iveta Grāvīte.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Braucot no skolas uz mājām, mans lielais dēls (9gadi) tā apdomīgi saka: "Mammu, tev vairs nevajag bērniņus dzemdēt, jo nav vairs tādu īstu latviešu vārdu, ko likt..." (Pašlaik mums ir Mārtiņš, Jānis, Anna un Madara) Kad piedzima Jānis, Mārtiņam (toreiz bija 1,8gadi) bija grūti salikt brāļa vārdu un uzvārdu kopā salikt kopā. Viņam bija vai nu Jānis Grāvis vai arī Jānītis Grāvītis:)

 

Notiek nagu griešanas vakars. Kad mazuļiem viss izdarīts, ķeros klāt savām kājiņām. Ar knaiblītēm nokniebju nagu, bet tas aizlido pāri visai istabai. Anna (2 gadi) iesmejas: "Mammu, tev nagi sprāgst!" Nākošais nadziņš trāpa Annai pa kāju, uz ko meita sašutusi nosaka: "Tu tikai mani nenošauj!"

 

 

Kādā ēdienreizē tiek pasniegta frikadeļu zupa. Anniņa pienāk un jautā, kas tie tādi esot. Lielais brālis Mārtiņš lepni paziņo: "Zupā iemitinājušies "Rafaello" neglītie, bet garšīgie brālēni!"

Reklāma
Reklāma

 

____________________________________________________________________________

Maija mēneša labākajam jokotājam balva no Iluzionistiem Pecolli – ielūgumi visai ģimenei (4 gb.) uz 4. starptautisko Iluzionistu festivālu "ABRAKADABRA", kas notiks 2012. gada 10. jūnijā Jūrmalas Dzintaru koncertzālē. Ieskaties: www.abra-kadabra.lv