Kartinga skolas vasaras nometne bērniem!

Jau septīto sezonu biedrība "Sporta klubs 333" bērniem organizē vasaras trīs mēnešu Kartinga skolas nometni. Kartinga skolas ietvaros jebkurš audzēknis iegūst pirmā līmeņa pamatzināšanas kartinga sporta veidā teorētisko un praktisko nodarbību laikā. 

Kartinga nometnē var piedalīties bērni vecumā no 8 gadiem! Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kartinga nometnē var piedalīties bērni vecumā no 8 gadiem! Publicitātes foto.

 

Teorētiskās nodarbības no kursa ir 20% un pārējie 80% ir praktiskā braukšana. Kartinga skolā tiek apgūtas pamata braukšanas prasmes, zināšanas par kartinga uzbūvi, apgūti noteikumi, lai piedalītos oficiālās sacensībās, iegūtas zināšanas par ātrāko un pareizāko braukšanas trajektoriju. Nodarbību laikā audzēkņi ne tikai nodarbojas ar kartinga sporta veidu, bet 1/5 daļa no nodarbības tiek veltīta citiem sporta veidiem – tādām fiziskajām aktivitātēm kā peldēšana, volejbola spēle, vieglatlētika u.c. Kartinga skolas instruktori ir savā jomā augsti kvalificēti un profesionāli, kā arī ar titulētiem sasniegumiem autosportā. 

Kartinga nometnes notiks: Ropažu novadā, „Sila Priedēs”


Pasniedzēji - pazīstami autosportisti

2012. gada sezonas Kartinga skolas vadītāji / pasniedzēji ir Haralds Šlēgelmilhs, Karlīne Štāla un Inguss Žvibulis - pieredzējuši ar dažāda līmeņa sasniegumiem autosportā, kuru mērķis ir nodot savas zināšanas jaunajai paaudzei. Arī šie sportisti savu karjeru uzsāka tieši kartinga sporta veidā, jo vairums gadījumos tas ir jebkuras autosporta disciplīnas pamats. Vairums profesionāļu karjeras pamati gan rallijā, gan krosā, gan šosejā ir kartings.

 

Kartinga skolā tiek apgūtas pamata braukšanas prasmes, zināšanas par kartinga uzbūvi, apgūti noteikumi, lai piedalītos oficiālās sacensībās, iegūtas zināšanas par ātrāko un pareizāko braukšanas trajektoriju. 

Kartinga skolas ieguvums:

 Par adekvātu cenu iespēja nodarboties ar autosporta veidu;

 Vislabākais risinājums, lai pārliecinātos, vai ar šo sporta veidu nākotnē būs vēlme nodarboties profesionāli;

 Vislabākais risinājums, lai apgūtu pamatus autosporta, kartinga sporta veidā pirms dalības augstāka līmeņa sacensībās;

 Sniedz audzēknim izpratni par braukšanu ar tehniku, kas ir arī kā labs pamats pirms kļūt par ceļu satiksmes dalībnieku;

 Audzēknis ne tikai nodarbojas ar kartinga sporta veidu, bet apgūs arī teoriju un paralēli nodarbojas ar citiem fiziskiem sporta veidiem;

 Iespēja pavadīt laiku kopā ar pazīstamiem un titulētiem autosportistiem, kā arī iegūt vērtīgu informāciju par viņu braukšanas iemaņām, stilu, sportista dzīves veidu. 

 

Kartinga skolas koncepcija / programma ir veidota, lai tā būtu audzēknim interesanta, aizraujoša, daudzveidīga un izglītojoša, reizē arī veselībai noderīgi.

 

Kā vēl viens būtisks jaunums ir 3 jauni mazizmēra kartingi, kas paredzēti bērniem jau no 7 gadu vecuma, kuru augums ir tikai 117 cm. Vietās, kur Latvijā ir iespējams izīrēt īres kartingus, nekur šobrīd netiek piedāvāts šāds mazizmēra kartings pašiem jaunākajiem, kuri vēlētos pavizināties. 

 

Reklāma
Reklāma

Ir noslēgts līgums ar Zaķumuižas ēdināšanas iestādi par pusdienu piegādi ar iespēju izvēlēties 3 dažāda veida ēdienus, kas nodrošina, ka bērns būs kārtīgi paēdis un ar doto iespēju izvēlēties to, kas vislabāk garšo. Ēdināšanas izmaksas jau ir iekļautas cenā.   

„ Arī es esmu mamma un arī man pēc pāris gadiem būs svarīgi, lai bērniem pirms tiesību saņemšanas ir kaut minimālākās iemaņas, sapratne par tehniku, tehniskas gabarītu izjūtas un cita pārliecība saistībā ar braucošu tehniku, tāpēc uzskatu, ka Kartinga skola ir ne tikai sākums autosportam vai vienkārši lieliska iespēja bērnam nodarboties ar tehnisko sporta veidu par samērīgiem līdzekļiem, bet arī lielisks pamats kā topošajam autovadītājam. Esam ļoti gandarīti, ka šogad mūsu komandai pievienojās arī Haralds un Karlīne, kuri ar lielāko prieku savas zināšanas nodos jaunajai paaudzei. Uzskatu, ka "333 Kartinga skola" 7 gadu laikā ir izveidojusies un augusi un šodien ir ideāla iespēja jebkuram, kuru interesē kartinga skolas ieguvumi,” Par KS 333 vadītāja Nellija Šlēgelmilha

 

Sezonas laikā audzēkņiem tiek rīkotas 3 sacensības pēc galveno pamattēmu apgūšanas. Sacensības bērniem ir pats aizraujošākais un gaidītākais notikums katra mēneša beigās. Vecāki vienmēr ir patīkami pārsteigti par to kā bērna zināšanas un prasmes var pieaugt tikai 3 mēnešu apmācības periodā. Sezona noslēdzās ar fināla sacensībām un apbalvošanu pasniedzot ne tikai kausu, bet arī dāsnas balvas no sponsoriem un atbalstītājiem. 

 

SK 333 Kartinga skolas maksa par 3 mēnešu nometni ir 450Ls (mēneša maksājums 150Ls). Nodarbības notiek katru otrdienu no pl. 10:00-17:00.

 

Nometnes programmā ietilpst:

 14 nodarbības;

 Pusdienas;

 Skolas T-krekls.

 

Ir iespēja vienoties par atsevišķu samaksu par skolēna transportēšanu uz SK 333 no Rīgas vai pilsētas rajona un atpakaļ no SK 333 uz Rīgas pilsētas rajonu. Ar papildus izdevumiem vecākiem nometnes laikā nav jārēķinās. 

Vai Tu savu bērnu jau esi pieteicis Kartings skolā? 

 

Nellija Šlēgelmilha

Kartinga skolas vadītāja

Tālr.: 2 949 333 4

www.333.lv

E-pasts: nellija@333.lv