Ērti un parocīgi atkārtoti lietojamie autiņi "MioSolo"

Arvien vairāk un vairāk vecāku izvēlas atkārtoti lietojamos autiņus kā labāko veidu, lai rūpētos par savu bērnu. Nepārtraukti attīstot produktus, "BambinoMio" vēlas nodrošināt jūs ar labākajiem iespējamajiem kokvilnas autiņiem un ar tiem saistītajiem produktiem.
 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

"BambinoMio" piedāvā atkārtoti lietojamu divdaļīgu autiņu sistēmu, kas ir piemērota bērniņam no dzimšanas līdz brīdim, kad jāiet uz podiņa. Autiņi ir no 100 % kokvilnas, tas nozīmē, ka tie ir dabiski mīksti, elpojoši, labi absorbējoši, nodrošinot veselīgu temperatūru. Autiņu biksītēm ir iestrādātas Velcro®tipa liplentes aizdares, kas padara tās ātri un viegli lietojamas un piemērojamas katra mazuļa ķermeņa formai; biksīšu iekšpusē ir ieklāts ekoloģiskiem standartiem atbilstošs Eko-Tex100 materiāls. Biksīšu malās, ap vidukļa un kāju aprocēm ir mīksts apšuvums, kas pasargā mazuļa maigo ādu no noberšanās; elastīgās kāju un vidukļa aproces stingri pieguļ augumam.


"BambinoMio" jaunums viss vienā autiņā - "MioSolo" ir vienkāršākais atkārtoti lietojamo autiņu veids, ko lieto bērnam un ir paredzēts vecākiem, kuri nevēlas kompromisus attiecībā uz kvalitāti un sniegumu, bet tomēr vēlas ērtības. Viegli uzliekamie autiņi ar Velcro® tipa liplentēm, cieši pieguļ bērna ķermenim un regulējamas spiedpodziņas ļauj "MioSolo" augt kopā ar bērnu no pašas dzimšanas. Tā sastāvā ir mikrošķiedra – jaunākās paaudzes hipoalergēns materiāls, kas sastāv no smalkām mikroskopiskām trīsstūra šķiedrām. Tās sastāvs ir poliesteris un neilons (poliamīds). Mikrošķiedras spējīgas iekļūt pašās mazākajās spraugās un iztīrīt no turienes visus netīrumus, kā arī ir ar paaugstinātu uzsūkšanas spēju un izturību pret nodilumu.

"MioSolo" ieguvumi un funkcijas:
- viena izmēra autiņi, der no dzimšanas;
- īpaši absorbējošs ieliktnis uzsūc mitrumu virzot to prom no bērna ādas;
- autiņa iekšējais pārklājums nodrošina sausuma sajūtu;
- unikāla ieliktnīša izņemšanas iespēja nodrošina ātru žāvēšanu.
Krāsas: balta, jūras zila, rozā, violeta, zaļa, dzeltena.

"BambinoMio" piedāvā arī  podmācības apmācībai noderīgas lietas (pārejas biksītes, podiņš, poda paliktnis, pakāpiens), peldbikses un peldkostīmus, kā arī apkārtējai videi un bērnam draudzīgu veļas pulveri un traipu tīrāmo līdzekli, mitrās salvetes un roku tīrīšanas līdzekli; autiņu spaini, veļas mašīnas maisiņus un autiņu somu.

 

Reklāma
Reklāma



 

 

 

 

Vairāk lasi: www.bambinomio.com