Latvijā ražoto zīdaiņu kopšanas produktu klāstu papildina jauns produkts

Ilgu laiku bijām tikai pārdevēji un servisa nodrošinātāji, bet 2007. gadā nolēmām - mēs varam un gribām attīstīties un ražot. Gadu vēlāk tika atklāta sanitāro preču ražotne, kur ražojam higiēniskos, mitrumu absorbējošos paladziņus ar mūsu preču zīmēm SanaSet un SanaSet Baby. Pavisam nesen SanaSet Baby produktu klāstu papildināja jaunums...

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

 

Latvijā ražotos higiēniskos paladziņus "Sana Set Baby" lietojiet jūsu mazuļa labsajūtai un komfortam
   - autiņbiksīšu maiņas laikā,
   -  bērna higiēnas nodrošināšanai ceļojumu laikā,
   -  papildus aizsardzībai pret mitrumu bērna gultiņā,
   -  veicot bērniņa „gaisa peldes”.


Ko par produkciju saka speciālisti un citi cilvēki, kas "SanaSet" un "SanaSetBaby" izmantoi kdienā?

 

Kur jūs uzzinājāt par "SanaSet" higiēniskajiem paladziņiem?
Dzemdību nama vecmāte: "Par "SanaSet" paladziņiem mēs uzzinājām no piedāvājuma mūsu aptiekā un pēc tam no piedāvājuma konkursā*. Dzemdību namā jaundzimušo un māmiņu aprūpē jūsu ražotais produkts mūs pilnībā apmierina. Es ieteiktu māmiņām lietot šo produktu arī tieši tāpēc, ka tā ir Latvijas prece. Svarīgi ir atcerēties, ka paladziņš ir vienreizlietojams, tāpēc  jaundzimušo aprūpē tos ir regulāri jāmaina."

Pārdevēja Dagnija veikalā "Maijiņa": "Uz veikalu atnāca pārstāvis, kurš mūs ar viņiem iepazīstināja, tā bija Latvijā ražota prece, kas mūs arī ieinteresēja."

Bērnu māsa Vita: Uzzinājām ikdienā slimnīcā strādājot, ka tādi ir, bet nezinājām firmas nosaukumu, un kas tieši ražo, jo preci mums parasti atnes izpakotu.

Ko labu jūs varētu pateikt par mūsu produktiem "SanaSet" un "SanaSetBaby" un kāpēc ieteiktu tos arī citiem?
Pārdevēja Dagnija veikalā "Maijiņa": "Tā kā man ir pieci mazbērni, paši arī ļoti atzīstam un lietojam. Tādā ziņā bez tiem nevar vispār iztikt, sākot ar Dzemdību namu, pēc tam arī mājās. Tas ir higiēniski un arī mammai ērti.  Mazgāt vienmēr autiņus, ja bērniņš ir kaut ko atvēmis vai apčurājis, noteikti sagādā lielākas rūpes, nekā nomainīt paladziņu."

Bērnu māsa Vita: "Īstenībā nav ne vainas – neveļas, kā arī ir laba uzsūkt spēja. Ikdienā izmantojam procedūrās – kā izlietojam tā izmetam ārā, tādā ziņā viegli strādāt, pēc tam nav nepieciešams uzkopt apkārtni – vispār ļoti eleganti. Paladziņiem arī nav novērota velšanās, līdz ar to bērniem nerodas izgulējumi."

Vai jums ir svarīgi izvēlēties Latvijā ražotu preci?
Pārdevēja Dagnija veikalā "Maijiņa": "Man šķiet, jo ilgāk mēs dzīvojam neatkarīgā Latvijā, jo vairāk klienti skatās, kur tā prece ir ražota un mēs saskaramies ar to, ka ieraugot uzlīmi, ka tā ir Latvijas prece un arī kad šī uzlīme nebija viņš izlasa, ka tā ir Latvijas prece – o, es atbalstu Latvijas produktu un arī pērk to."
 
Kāpēc tos ieteiktu arī citiem?
Bērnu māsa Vita: "Vienreizējs paladziņš tas ir ērti – izlieto un izmet ārā, bez problēmām."
 
Kā jūs no sava skatu punkta redzat šo paladziņu pielietojumu – vai tas ir ieklājams tikai gultiņās un izmantojams tikai procedūru laikā slimnīcās?
Bērnu māsa Vita: "Tas, protams, ir cilvēku pašu fantāzijas lidojums – pielietojumu variantu ir daudz, piekrītam, ka ir ērti izmantot arī ceļojumos, paņem līdzi un zini, ka viss būs kārtībā, piemēram, mainot autiņus."

Tas nozīmē to, ka klienti arī novērtē tieši vietējo ražojumu?
Pārdevēja Dagnija veikalā "Maijiņa": "Jā, tieši tā un svarīgu lomu spēlē arī cena, kas ir nedaudz lētāka par importēto preci."
 
Vai jums ir svarīgi izvēlēties Latvijā ražotu preci?
Bērnu māsa Vita: "Jā, savējie jāatbalsta!"

"SanaSet Baby" iepakojums nodrošina ērtu un higiēnisku paklājiņu glabāšanu un lietošanu, jo iepakojums paredzēts daudzkārtējai atvēršanai un aizvēršanai.


Produktu jautājiet visās Latvijas aptiekās, veikalos "Maijiņa", produkts pieejams arī veikalos "RIMI" un "DEPO" visā Latvijā.
Ražotajs: SIA "Farmeko"

Reklāma
Reklāma


"SanaSet" paladziņi garantē sausumu un komfortu lietošanā, un to kvalitāte atbilst labākajiem standartiem, pateicoties ražošanā izmantotajām jaunākajām tehnoloģiskajām iekārtām un tikai visaugstākās kvalitātes izejmateriāliem, ko apliecina CE marķējums. Paladziņiem ir nealerģiska, ādai patīkama mīksta virskārta, absorbējošs celulozes plūksnu slānis šķidruma uzsūkšanai un netoksiskas plēves pamatkārta, kas aizsargā gultu vai krēslu no mitruma ietekmes.


Jaunums!
"SanaSet Baby" produktu klāstu papildina jaunums – "SanaSet Baby Premium" (60 cm x60 cm). "SanaSet Baby Premium" jaunais, lielākais izmērs sniedz lielāku kustību brīvību zīdainim ceļojumu, gaisa peldes laikā, lielāku drošību pret noplūdēm autiņbiksīšu maiņas laikā, kā arī zīdaiņa gultiņā. "SanaSet Baby Premium" izgatavošanā izmantots īpaši maigs un mitrumu necaurlaidīgs paklājiņa apakšējā slāņa materiāls, kas ražots Šveicē pēc jaunas eko tehnoloģijas. Tāpat kā "SanaSet Baby", arī "SanaSet Baby Premium" ērtais iepakojums nodrošina ērtu un higiēnisku paklājiņu glabāšanu, jo tas paredzēts vairākkārtējai atvēršanai un aizvēršanai.
Jauno produktu jautājiet "DEPO" veikalos visā Latvijā.

Higiēnisko paladziņu ražotājs firma "Farmeko" SIA dibināta 2001. gadā. Ilgu laiku, kā daudzas no Latvijas firmām, bijām tikai pārdevēji un servisa nodrošinātāji, bet 2007. gadā nolēmām – mēs varam. Mēs varam un gribam attīstīties un arī ražot. Ražot preci, kas ir kvalitatīva un līdzvērtīga tām precēm, ko iepērkam no citām valstīm. 2007. gadā iegādājāmies ražošanas telpas, veicām telpu remontu un vienlaicīgi strādājām pie ražošanas iekārtas un izejvielu iegādes. 2008. gada rudenī tika atklāta "Farmeko" SIA sanitāro preču ražotne. Uz mūsu ražošanas līnijas tika saražoti pirmie jaunie produkti – higiēniski, mitrumu absorbējoši paladziņi ar mūsu preču  zīmēm "SanaSet" un "SanaSet Baby".

 

Produktu jautājiet visās Latvijas aptiekās, veikalos "Maijiņa", produkts pieejams arī veikalos "RIMI" un "DEPO" visā Latvijā.


Sīkāka informācija mājaslapā: www.farmeko.lv