Jēkaba joki :)

Iesūtījusi Renāte Vidruska.

Foto no ģimenes arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no ģimenes arhīva.

Mamma stāsta Jēkabam, ka meitenes ir vājākas par puikām, viņas nedrīkst grūstīt, bet ir jāsargā. Jēkabs (2 g. 10 mēneši) nedaudz padomā un pēc brīža saka: "Kad es būšu liels, man arī būs meitene ar tādu lieeeelu banti un es viņu sargāšu."

 

---------------

Mamma, Artūrs (10 mēneši), Jēkabs (2 g. 7 mēneši) uz trepēm. Mamma Jēkabam: "Negrūd Artūru! Uz trepēm var nokrist un stipri sasist galviņu. Un kas tad būs?!"

Jēkabs domīgi: "Jā... bez galvas Artūrs nevarēs runāt!"

 

---------------

Jēkabs (2 g. 10 m.) stāsta par gaidāmo Ziemassvētku pasākumu dārziņā: "Pie lieliem puikām ies liels Vecīts, pie maziem puikām nāks maziņš Vecīts. Lieliem puikām Vecītis dos lielas dāvanas, mazais puikiem Vecītis dos mazas dāvaniņas."

 

---------------
Jēkabs ar mammu pastaigājas parkā un ierauga gaisā lidmašīnu. Jēkabs (2 g. 9 m.): "Paņemsim čadomānu, Artūriņu un lidosim ar žižmašīnu!"

Reklāma
Reklāma


---------------
Vectēvs skatās uz granātābolu un prasa Jēkabam: "Un kā tas jāēd?" Jēkabs (2g 9 mēneši): "Ar zobiem un rokām".

 

---------------
Skatāmies fotogrāfiju - Jēkabs, 3 meitenes un skolotājas. Mamma: "Kā sauc šīs meitenes?" Jēkabs (2 g 10 m) skaļi iesaucas: "Ai! Es tās meitenes nesaprotu!!!" (gribēja pateikt, ka nezina, kā sauc šīs meitenes :))


---------------

Mamma ar Jēkabu skatās grāmatu.

Jēkabs (2 g 9 mēneši) rāda:  "Šo sēni nevar ēst. Mušu sēne... Mušas tikai var ēst."

 

 

Decembra mēneša labākajam jokotājam balvā Latvijā ražota bērna attīstību veicinoša rotaļlieta — koka skrejritenis "Dip&Dap".

Varāk par "Dip&Dap" koka skrejriteni skaties www.dipdap.lv