Aicinām meitenes uz futbola nodarbībām!

 

Neskatoties uz to, ka futbols ir pasaules populārākais sporta veids pasaulē, valda stereotips,ka futbols ir tikai zēnu sporta veids. Nepareizi, arī meitenes spēlē futbolu, un pēdējā laikā meiteņu futbols kļūst aizvien populārāks visā pasaulē. Arī futbolskolā "Metta" var mācīties meitenes!
 Futbola skola „Metta” aicina uz nodarbībām meitenes no 6 līdz 10 gadu vecumam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Futbola skola „Metta” aicina uz nodarbībām meitenes no 6 līdz 10 gadu vecumam!

 

Futbola skola METTA šogad svinēs savu 5 gadu dzimšanas dienu, un šo piecu gadu laikā īpaši liela vērība ir tikusi pievērsta bērnu

futbolam. Tieši tāpēc Futbola skola „Metta” aicina meitenes no 6 līdz 10 gadu vecumam iesaistīties FS ”Metta” organizētajās futbola nodarbības.

 

Lai šīs futbola nodarbības būtu vēl efektīvākas un progresīvākas, Futbola skola „Metta” un Olimpiskais sporta centrs ir kopīgi uzsākuši meiteņu futbola struktūras izveidi, kurā darbosies tikai meiteņu komandas. Šīm nodarbībām ir speciāli izstrādāta meiteņu futbola apmācības programma, kuras laikā meitenes apgūs futbolu, aerobiku, peldēšanu un vieglatlētiku.

 

Uzsākot nodarbības, visas meitenes bezmaksas saņem visu futbola ekipējumu – kreklu, šortus, getras, apavus, bumbu un džemperi. Katrā nodarbībā piedalās 2-3 licencēti treneri, kuri parūpēsies, lai ikviena nodarbība būtu interesanta un atšķirtos no citas, kā arī, lai

meitenēm būtu prieks piedalīties futbola nodarbībās. Katru nedēļu tiek aizvadītas 2-3 nodarbības, katra 1 līdz 1,5 stundas ilga.

 

Taču dalība FS „Metta” meiteņu futbola programmā neaprobežojas ar treniņiem vien. Dalība šeit nozīmē ne tikai treniņus, bet gan arī spēles, nometnes, turnīrus gan Latvijā, gan ārzemēs, kā arī ģimenes pasākumus.

 

Futbola skola "Metta" savu ikdienas darbību balsta uz trim savstarpēji cieši saistītām vērtībām - futbols - ģimene - izglītība.

 

2010. gadā Futbola skola "Metta" tika atzīta par Latvijas radošāko bērnu un jauniešu futbola

Reklāma
Reklāma

klubu.

 

Vairāk par meiteņu futbolu - www.fsmetta.lv

 

Iesaistīties un plašāku informāciju par meiteņu futbola nodarbībām iespējams iegūt:

 

- dodoties uz Olimpisko sporta centru (Rīga, Grostona iela 6b, www.ocriga.lv);

- zvanot uz 26430033 vai 26544377;

- sūtot e-pastu uz info@fsmetta.lv

 

 

FS "Metta" meiteņu futbola komanda: