Palīgi mammai un tētim!

Mazi, sirsnīgi smiekliņi un azartiska aizraušanās ar rotaļlietām. Neviltots prieks un pārsteigums par jauno, neatlaidīga un nebeidzama lielās pasaules iepazīšana. Katrs krāsainais nieks sagādā milzīgu prieku, šķiet tik lielisks un tik nepārspējams. Lai mazulis varētu augt liels un stiprs, vecāku lielākās rūpes ir radīt viņam piemērotu apkārtējo vidi - mīlestības pilnu, drošu, tīru un ne mazāk svarīgi – ērtu!

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Mammu, tētu un mazo mīļumu komfortam Helen Harper piedāvā lielisku alternatīvu tirgū esošajām autiņbiksītēm. Tās ir veidotas ļoti pārdomāti, rūpējoties par mazuļa komfortu. Helen Harper ir tik ērtas un mīlīgas, ka ne brīdi netraucēs mazuli viņa svarīgajās ikdienas ekspedīcijās.

Autiņbiksītes vispirms jau ir paredzētas, lai pēc iespējas labāk uzsūktu sevī mitrumu, un Helen Harper izcili tiek ar to galā. Ražotāji, koncentrējoties uz autiņbiksīšu pamatfunkciju nodrošināšanu, tajās ir iestrādājuši īpašu slāni ar dubultu absorbējošu kodolu, kas nodrošina vienmērīgu šķidruma uzsūkšanos un fiksāciju.

Šī autiņbiksīšu īpašība būs lielisks sabiedrotais mierīgam, netraucētam miedziņam, jo, pateicoties īpašajam slānim, bērns var gulēt visu nakti ar vienām autiņbiksītēm. Savukārt pa dienu bērns atrodas nemitīgā kustībā – varbūt jūsu mazulis jau cītīgi rāpo, varbūt tikai sparīgi spārdās ar kājiņām, taču zināms, ka jau no pirmās dienas ļoti būtiski, lai šīm kustībām nekas netraucētu, tādēļ Helen Harper autiņbiksītēm ir īpaši elastīgas sānu malas, lai kustēties pēc sirds patikas būtu droši bez jebkādiem nobrāzumiem vai nospiedumiem.

Padomāts ir arī par vecāku ērtību autiņbiksīšu kontrolei, izveidojot veiksmīgu risinājumu ar vairākkārt aiztaisāmiem un attaisāmiem Velcor sānu klipšiem, kas atvieglo iespēju pārliecināties par autiņbiksīšu stāvokli, ilgi neaizkavējot mazuli viņa ikdienas lielajos piedzīvojumos.

Nekas nelīdzinās bērniņa maigajai ādai, tā prasa īpašu uzmanību un rūpes. Autiņbiksītes AirComfort ir izstrādātas, lai parūpētos par mazuļa jutīgo ādu – īpaši zīdaina virsma aizsargā no mitruma un novērš jebkādu kairinājumu, jo maigs sader tikai ar maigu.
Autiņbiksītēs Soft&Dry ir iestrādāta īpaši elpojoša auduma virsma, kas nodrošina labu gaisa piekļuvi mazuļa ādai. Savukārt mazajiem staigātājiem, kuri jau iemācījušies turēties uz savām kājiņām un raušas augšā pie jebkuras iespējas, kā arī tiem, kuri jau braši dipina, Helen Harper piedāvā biksīšu veida autiņus. Tos ir ērti uzvilkt, tiem piemīt visas iepriekšminētās mitruma uzsūkšanas spējas, turklāt to aizmugurējā daļā ir lente, kas novērš biksīšu satura noplūdi un atvieglo utilizāciju. Arī šīm autiņbiksītēm ir īpašā auduma virsma gaisa piekļuvei.

Latvijas tirgū jaunie Helen Harper produkti jau ir paguvuši iekarot daudzu ģimeņu uzticību, pārliecinot ne tikai ar augstu kvalitāti un komfortu, bet arī patīkami pārsteidzot ar ļoti demokrātisku cenu. Iepazīties un iegādāties produkciju aicinām arī jūs no 7. līdz 9.maijam Starptautiskajā izstāžu zālē Ķīpsala izstādē Bērnu Pasaule, kurā būs atrodams arī Helen Harper stends.


Helen Harper produkcija ērti nopērkama arī interneta veikalā 110!

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/