Karstās šķiņķa kotletes

Mazliet savādākas kotletes, bet ne mazāk garšīgas.

FOTO: Shutterstock.com

Mazliet savādākas kotletes, bet ne mazāk garšīgas.

 

Pagatavošana: 

  • Vārītu šķiņķi samaļ kopā ar vārītiem kartupeļiem, pievieno olas, krējumu, nedaudz sāls, piparu, 1 saspaidītu daiviņu ķiploka un masu sastrādā.
  • Veido nelielas kotletītes, apviļā rīvmaizē un apcep taukvielās uz pannas vai cepeškrāsnī.
  • Mērcei pannā izkausē nedaudz sviesta, sabrūnina, sajauc ar dažām tējkarotēm krējuma, pieber sāli, uzkarsē un pārlej kotletēm.
  • Pasniedz karstas ar biešu salātiem.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Vārīts šķiņķis - 400.g
  • Vārīti lartupeļi - 100.g
  • Olas - 3.gab
  • Skābs krējums - 2.ēdk.
  • Ķiploka daiviņa - 1.gab
  • Pipari, sāls