Šokolādes muss

FOTO: Shutterstock.com

Ūdens peldē izkausē šokolādi. Vanilīncukuru iemaisa saldajā krējumā, izmaisa, pievieno izkausētajai šokolādei. Olu dzeltenumu sakuļ ar cukuru, pievieno šokolādes -krējuma masai un kārtīgi samaisa. Olbaltumam pievieno šķipsniņu sāls un sakuļ stingras putas. Olbaltumu pievieno šokolādes masai un rūpīgi iecilā. Iegūto masu liek porciju trauciņos (glazēs, bļodās) un ievieto ledusskapī uz 4-5 stundām.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Rūgtā šokolāde - 150.gr
  • Saldais krejums - 150.ml
  • Vanilīncukurs - 1.paciņa
  • Cukurs - 80.gr
  • Olu baltumi - 4.gab
  • Olu dzeltenumi - 4.gab
  • Šķipsniņa sāls