Intergaz sadzīves gāzes baloni: tikai pozitīvas atsauksmes

Intergaz piedāvā ātru, ērtu un drošu sadzīves gāzes balonu piegādi mājās - uzzini, ko par pakalpojumu saka uzņēmuma klienti!

Sadzīves gāzes balonu piegādes pakalpojums ir aktuāls – Latvijā ir daudz mājsaimniecību, kuras sadzīves un ikdienas vajadzībām izmanto tieši gāzi no gāzes baloniem. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sadzīves gāzes balonu piegādes pakalpojums ir aktuāls – Latvijā ir daudz mājsaimniecību, kuras sadzīves un ikdienas vajadzībām izmanto tieši gāzi no gāzes baloniem. Publicitātes foto.

Vienmēr ir patīkami saņemt kvalitatīvu pakalpojumu – tādu, ko var iegūt ātri, ērti un bez aizķeršanās. It sevišķi tad, ja pakalpojums ir, tā teikt, pirmās nepieciešamības ikdienas prece, kā tas ir arī sadzīves gāzes balonu gadījumā... iedomājies, ka gatavo ēdienu uz gāzes plīts, bet pēkšņi izbeidzas gāze! Tieši tāpēc klienti Latvijā vēlas sadarboties ar Intergaz – uzņēmuma piedāvāto sadzīves gāzes balonu piegādes un nomaiņas pakalpojumu izmanto jau vairāk nekā 8000 Intergaz patstāvīgo klientu.




Sadzīves gāzes balonu piegādes pakalpojums ir aktuāls – Latvijā ir daudz mājsaimniecību, kuras sadzīves un ikdienas vajadzībām izmanto tieši gāzi no gāzes baloniem, piemēram, tās saimniecības, kurās kā primārais apkures veids tiek izmantots kāds no cietā kurināmā risinājumiem. Intergaz klienti sadarbību augsti novērtē - uzņēmums saņem tikai pozitīvas atsauksmes, un klienti mums ir snieguši augsto  vidējo vērtējumu – 4,8/5! Lasi tālāk, lai noskaidrotu, kāpēc ir vērts sadarboties ar Intergaz un ko saka mūsu patstāvīgie klienti.


Gāzes baloni ar Intergaz
Ja savulaik iegādāties un nogādāt uz mājām sadzīves gāzes balonus bija visai piņķerīgi un laikietilpīgi, vairs nav, par ko uztraukties – Intergaz gāzes balonu maiņu un piegādi piedāvā tieši uz mājām! Var aizmirst par transporta organizēšanu, lai aizbrauktu pēc gāzes balona uz degvielas uzpildes staciju vai specializētu veikalu un atvestu to mājās, par balona nešanu un pieslēgšanu gāzes plītij, kas nebūt nav tā vienkāršākā un drošākā nodarbe, ja neesi 100% pārliecināts par savām spējām! To visu paveiks Intergaz speciālists, kurš balonu piegādās uz jūsu mājām.

Intergaz piedāvā ātru un ērtu sadzīves gāzes balonu maiņu un piegādi Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī, Rēzeknē un Jēkabpilī. Apmaksu par gāzes balonu iespējams veikt gan ar bankas karti, gan skaidrā naudā, turklāt jāmaksā ir tikai par balonu, savukārt, gāzes balona piegādi, uzstādīšanu un drošības pārbaudi Intergaz nodrošina bez maksas! Tāpat, Intergaz ir viens no tikai dažiem uzņēmumiem Latvijā, kura ražotnē ir sertificētas gāzes balonu uzpildes telpas, lai gāzes balonu uzpildes procesu padarītu pilnīgi drošu. Ir uzņēmumi, kuri gāzes balonus pārdod nedaudz lētāk, taču, ir vērts ņemt vērā to, ka visbiežāk šādi gāzes baloni tiek nodrošināti nelegāli – tie parasti tiek nopirkti Lietuvā jau uzpildīti ar gāzi, un Latvijā tiek tikai pārdoti. Šāda rīcība ir ne tikai nelegāla, bet arī riskanta – produkts nav izsekojams, un nav ievēroti drošības standarti, kas ir būtiski klienta aizsardzībai. 


Ko par Intergaz saka klienti?
Viens no Intergaz klientiem par sadarbību ar uzņēmumu teica: “Intergaz piedāvā teicamu klientu apkalpošanas servisu. Aizpildīju pieteikumu mājaslapā par gāzes balonu maiņu, un jau pēc īsa brīža ar mani sazinājās operators, ar kuru vienojāmies par piegādes laiku. Uzņēmuma speciālists ieradās noteiktajā laikā, un pats uzstādīja gāzes balonu. Kopš pieteikuma aizpildīšanas brīža līdz uzstādītam balonam darba gatavībā pagāja vien divas stundas! Liels paldies Intergaz! Viennozīmīgi rekomendēju šī uzņēmuma pakalpojumus arī citiem!” Par pakalpojuma operativitāti un saziņas ātrumu pozitīvi izsakās teju visi, kuri sadarbojušies ar Intergaz – pievienojieties apmierināto klientu pulkam arī jūs!
 

Reklāma
Reklāma

Vairāk par Intergaz
SIA “Intergaz” nodrošina pilnu pakalpojumu spektru attiecībā uz sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzstādīšanu (https://www.intergaz.lv/lv/gazes-apkure-privatmajai), kā arī sistēmas tālāko tehnisko apkalpošanu. Kā jau iepriekš minēts, visas priekšrocības un ievērotie drošības pasākumi attiecas gan uz klientiem, kuri vēlas mājoklī vai vasarnīcā ierīkot sašķidrinātās gāzes apkuri, gan uz klientiem, kuriem nepieciešams tikai gāzes balons izmantošanai mājsaimniecības vajadzībām. Tāpat Intergaz šos pakalpojumus piedāvā ne tikai privātajiem, bet arī biznesa klientiem – uzņēmums nodrošina gāzes balonu piegādi arī uzņēmumiem visā Latvijā. Intergaz piedāvā augstvērtīgu produktu, kā arī ērtu un drošu apkalpošanu!
 

Ja interesējies arī par iespēju savam mājoklim ierīkot sašķidrinātās gāzes apkures sistēmu ar gāzes tvertni vai baloniem, sazinies ar Intergaz! Mūsu speciālisti veiks visus nepieciešamos aprēķinus un piedāvās tieši Tavai situācijai vispiemērotāko risinājumu! Kvalificēta Intergaz speciālista bezmaksas izsaukumu uz objektu iespējams pieteikt pa tālruņa numuru 1804 vai aizpildot veidlapu mūsu mājaslapa.