Tēva dienu 2019 apmeklē vairāk nekā 12 000 ģimenes cilvēku! Svētku FOTO

Svētdien, 8.septembrī, jau septīto gadu pēc kārtas notika Tēva dienas gājiens un festivāls, ko Rīgā rīkoja Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv. Organizatori pauž gandarījumu par to, ka ik gadu pasākuma apmeklētāju skaits ievērojami pieaug, nu jau sasniedzot vairāk nekā 12 000.

Ģimeņu pulcēšanās Tēva dienas gājienam 2019. Foto: Jānis Saliņš

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimeņu pulcēšanās Tēva dienas gājienam 2019. Foto: Jānis Saliņš

Kad noslēdzas svinīgais Tēva dienas gājiens, festivāls turpinās Vērmanes dārzā līdz plkst. 17.00. “Pagājušajā gadā veicām nopietnu Tēva dienas festivāla apmeklētāju uzskaiti - tie bija vairāk nekā 10 000 dalībnieku. Šogad dienas gaitā Tēva dienas festivālu apmeklēja nu jau vairāk nekā 12 000!” gandarīta ir Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. Viņa priecājas, ka pasākuma laikā tēti organizatoriem nāk klāt un saka paldies par skaisto pasākumu, viņu ģimenēm veltīto svētku dienu un to, ka arī tēti beidzot tiek celti godā. 

Tēva dienas gājiens un festivāls 2020 notiks 12.septembrī. 

Tēva dienas festivāla lieldraugs - "Rimi Bērniem", atbalsta Valsts Reģionālās attīstības aģentūra.

 

Festivālu atbalsta nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava", zaļās farmācijas uzņēmums "Silvanols", "Moller's", veikals-noliktava "Depo". Pasākuma apdrošinātājs AAS "BALTA". ​

Reklāma
Reklāma