5 noderīgi padomi mājsaimniecei virtuvē

Kā vieglāk nomizot ābolus, kā vieglāk noņemt putas no verdošas zupas? Ieskaties piecos noderīgos padomos, lai virtuvē vieglāk saimniekot.

Vai zini,, kad zupai pielikt dārzeņus un zaļumus? Foto: flickr.com/Charly Brown

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vai zini,, kad zupai pielikt dārzeņus un zaļumus? Foto: flickr.com/Charly Brown

1. padoms Ābolus vieglāk nomizot, ja tos uz pāris minūtēm iegremdē karstā ūdenī.

2.padoms Siera radziņi būs trauslāki, ja mīklai pievienos pāris ēdamkarošu augu eļļas.

3. padoms Dārzeņus un zaļumus zupai pievieno tad, kad gaļa pusmīksta.

4. padoms Ja no verdošas zupas grūti noņemt putas, buljonam pielej nedaudz auksta ūdens - putas nostāsies buljona virspusē.

5. padoms Cepta gaļa ir garšīgāka, ja apmēram pusstundu pirms cepšanas to apber ar pipariem, pētersīļu zaļumiem un sīpolu šķēlītēm.

Reklāma
Reklāma

 

 

Avots: Jumava "Ģimenes kalendārs"