Jauns konkurss - šokolādes gardumi! Balvā šokolādes pastkartes!

Kā rudens klāt, tā puncītim gribas, lai šo palutina. Tāpēc mammam.lv/tetiem.lv izsludina garšīgu jo garšīgu konkursu – šokolādes gardumi! Uzvarētājiem ļoooti īpašas balvas – „Šoko pasta” šokolādes pastkartes, ko var nosūtīt pa pastu saviem mīļajiem! Un vēl! Pirmo divu publicēto recepšu iesūtītāju bonusā balvā saņems divus ielūgumus uz festivāla BILDES blūza koncertu !

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Šokolādes kūkas, šokolādes krēmi, kēksi ar šokolādi, šokolādes kokteiļi – ak, ko tik nevar uzbrūvēt, izmantojot šokolādi! Konkursā var piedalīties ikviena ēdiena recepte, kura sastāvdaļās ir izmantota šokolāde vai kakao.

 

Tavu sevišķo recepti ar ēdiena bildēm gaidīsim līdz 20. oktobrim (ieskaitot), uzvarētājus izsludināsim 25.oktobrī. Pievienot recepti!

 

 

Šoreiz uz uzvarētāju pjedestāla kāps trīs uzvarētāji – katrs balvā saņems piecas „Šoko pasta” šokolādes pastkartes, ko ir iespējams nosūtīt pa pastu saviem tuvajiem cilvēkiem svētkos!

Reklāma
Reklāma

„Šoko pasts” ir speciāli iepakota šokolāde, kuru var sūtīt pa pastu, tāpēc to var dēvēt arī par šokolādes pastkarti. Šokolādes iepakojums veidots tā, lai tu varētu uzrakstīt personīgu ziņu, kuru trešā persona izlasīt nevar (izņemot sūtītāju un saņēmēju).

 

Vairāk par „Šoko pastu” uzzini www.sokopasts.lv!

 

Un pirmo divu konkursam iesūtīto un publicēto recepšu (ar visām fotogrāfijām!) autori balvā saņems divus ielūgumus uz festivāla BILDES Blūza koncertu, kas notiks 18. oktobrī, plkst. 19:00. Vairāk par festivālu BILDES uzzini www.bildes.lv!