Dricānu skolotāja kļuvusi par trīnīšu māmiņu. Apsveicam!

Vakar vakarā īsi pēc plkst.19 Jēkabpils reģionālajā slimnīcā kādas Rēzeknes novada skolotājas ģimenē piedzimušas trīnītes. Māmiņai ir 31 gads, un šīs ir viņas pirmās dzemdības, raksta www.kasjauns.lv.

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv no sirds sveic jaunos vecākus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv no sirds sveic jaunos vecākus!

Pirmā no trīnītēm dienas gaismu ieraudzījusi plkst.19.18, otra - plkst.19.19, bet trešā — plkst.19.20. Jaundzimušo svars ir attiecīgi 1750 grami, 1780 grami un 1340 grami.

Patlaban visas trīs meitenītes ir ievietotas slimnīcas Perinatālās aprūpes centrā un viņu stāvoklis tiek raksturots kā stabils. Kā normālu pēc veiktā ķeizargrieziena mediķi raksturo arī jaunās māmiņas veselības stāvokli.

Jēkabpils reģionālā slimnīca kā dzemdību vieta skolotājai no Rēzeknes novada Dricāniem izvēlēta drošības apsvērumu dēļ — minētajā ārstniecības iestādē darbojas Perinatālās aprūpes centrs.

Šīs 31 gadu vecajai māmiņai bijušas pirmās dzemdības.

Kā ziņots, šā gada 15. septembrī arī Rīgas Dzemdību namā piedzima trīnīši — divi puisīši un meitenīte, kas bija pirmie šogad dzimušie trīnīši Latvijā. Vecāki devuši bērniem vārdus Elizabete, Aleks un Marks.

Pašlaik Latvijā ir aptuveni 25 500 ģimenes ar trīs bērniem. Kopš gada sākuma ģimeņu ar trīs bērniem skaits pieaudzis par 453 ģimenēm.

 

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv no sirds sveic jaunos vecākus!

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv