Cepeškrāsnī cepti āboli

Rudenīgs kārums - cepeškrāsnī cepti āboli. 

Cepti āboli lieliski garšo kopā ar riekstiem.

FOTO: Shutterstock.com

Cepti āboli lieliski garšo kopā ar riekstiem.

Āboliem izgrebj serdi un saliek uz cepešpannas. Uzkarsē cepeškrāšni apmēram līdz 230 grādiem.

Ābolos saber cukuru ar kanēli vai piepilda ar medu. Liek cepeškrāsnī un cep līdz āboli ir mīksti.

Kad istabu piepilda atīkama smarža, ābolus no krāsns ņem ārā un pasniedz kopā ar saldējumu. Var pārkaisīt ar riekstiem. 

 

Iesūtījusi: Irbe Elīna 

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas

  • Kanēlis
  • saldējums
  • Cukurs vai medus - 1 .ēdk.uz ābolu
  • Svaigi āboli