BeBe – bērnu dārzs barterī

Kad bērnam ir vajadzīgs dārziņš, bet vecākiem trūkst naudas, tad palīgā nāk barters – samaksa ar precēm un pakalpojumiem. BeBe dārziņš ir pirmais Latvijā, kas piedāvā sadarbības veidu – barters, jo mēs ejam līdzi ekonomiskajai situācijai valstī un saprotam, cik vecākiem šobrīd ir grūti segt izdevumus, kas ir saistīti ar privāto bērnu dārzu. Tāpēc mēs klientiem, sadarbības partneriem, piedāvājam unikālu iespēju norēķināties ar savu preci un/vai pakalpojumu.

Foto no www.bebe.lv arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no www.bebe.lv arhīva

Protams, diezgan reti ir tie gadījumi, kad mēs varam 100% samainīties ar saviem pakalpojumiem vai precēm, parasti kādai pusei ir jāpiemaksā. Svarīgi ir nebaidīties piedāvāt, domājot, ka „mans pakalpojums jau viņiem nebūs vajadzīgs”. Iespējams, bet ar Jums iemainīto preci mēs varam iemainīt tālāk, piemēram, Jums ir sava zemnieku saimniecība un ir vajadzīgs bērnu dārzs. Mēs vietu bērnu dārzā iemainīsim pret Jūsu dārzeņiem, kurus mēs tālāk iemainīsim mūsu sadarbības parteriem ēdināšanā.

Savukārt vecākiem, kuriem bērnu dārzs ir nepieciešams diviem bērniem, SIA BeBe piedāvā 15 % atlaidi katram bērnam.

Barters ir vissenākais ekonomiskās sadarbības veids, tā ir maiņas tirdzniecība. Lai atvieglotu tirdzniecību, pirms 4500 gadiem tika radīta pirmā nauda – sudraba stienīši, kurus izmantoja Mezopotāmijā. Visu šo daudzo gadu laikā ir bijušas ekonomiskās krīzes, ekonomiskie uzplaukumi, bet sadarbības veids – barters, ir strādājis vienmēr. Jāsaka gan, ka tieši krīzes laikā barters savu potenciālu izmanto vislabāk. Rodas jautājums, kāpēc barters, ja ir nauda? Naudas daudzumu apgrozījumā nosaka daudzi faktori, stāvoklis ekonomiskajā ciklā, banku politika, valsts iejaukšanās ekonomikā, u.c. faktori. Situācijās, kad naudas apgrozījumā trūkst, ir jāizmanto barters, kas gan uzņēmējiem, gan privātpersonām ļaus pārdzīvot grūtos ekonomiskās lejupslīdes laikus.

Šobrīd mēs, piemēram, daļu dārziņa apmaksas pieņemtu degvielas veidā, jo jebkurā gadījumā konkrēts latu daudzums katru mēnesi tiek tērēts degvielas iegādei, tajā pašā laikā, iespējams, mēs kādiem vecākiem dosim iespēju apmeklēt viņiem nepieciešamo privāto dārziņu, maksājot ar to, kas viņam ir pieejams. BeBe bērnu dārzs sadarbojas arī ar uzņēmumiem, piedāvājot uzņēmuma darbinieku bērniem dārziņu ar 20 % atlaidi.

 

Saistībā ar barteri tiek izsludināts konkurs ar jaukām balvām! Vairāk lasīt šeit!
 

Reklāma
Reklāma

www.bebe.lv