Laimē digitālo fotoaparātu un intelektuālo grāmatu komplektu visai ģimenei: Fotokonkurss "Mana ģimene un upe"

Katrai upe ir savs sākums un stāts, tieši tāpat kā mums cilvēkiem, kuru likteņi un ikdiena sazarojas tāpat kā Latvijas upju ceļi. Un šo upju krastos joprojām mīt spēcīgas latvju dzimtas ar bagātiem radu rakstiem un tradīcijām, tur satiekas bērni un vecāki, darbs un tikums, tradīcijas un vērtības. Upes kā ceļš mūs spēj aizvest pasaulē un pēc tam atvest arī mājās. Tās spēj mūs vienot skrienot ikdienas gaitās, kopā laivojot, priecājoties un atpūšoties. Tā ir dzīve, kas gadu simtiem ritējusi Latvijas upju krastos.  Un...visa ceļa sākumā ir ĢIMENE!

Visa Latvija caurausta mazām un lielām upītēm, kā Latvijas ceļi, kas aizvijas pār pakalniem, cauri piebriedušas labības laukiem un viensētām, un tumšu egļu mežiem. Upes ir ļoti dažādas – gan straujas, gan tādas, kuru straume ir tik lēna, ka gandrīz nav pamanāma.

FOTO: Shutterstock.com

Visa Latvija caurausta mazām un lielām upītēm, kā Latvijas ceļi, kas aizvijas pār pakalniem, cauri piebriedušas labības laukiem un viensētām, un tumšu egļu mežiem. Upes ir ļoti dažādas – gan straujas, gan tādas, kuru straume ir tik lēna, ka gandrīz nav pamanāma.

Piektdien, 1.aprīlī, Labklājības ministrija (LM), AS „Zvaigzne ABC”, VAS Latvijas Valsts ceļi - Latvijas Ceļu muzejs kopā ar portālu www.mammamuntetiem.lv  aicina ikvienu piedalīties fotokonkursā „Manas ģimenes ceļš”  un iesūtīt fotogrāfijas, kurās ir iemūžinātas Latvijas upes, kas caurvij kādas ģimenes dzīvi vai raisa asociācijas ar ģimenes tēmu pozitīvās emocijās. 

 

Savu fotogrāfiju dalībai konkursā no 2016.gada 1. aprīļa līdz 2016.gada 8.maijam jāsūta uz portālu www.mammamuntetiem.lv (epasta adrese redakcija@mammam.lv)



Konkursa mērķis ir aicināt saskatīt un iemūžināt skaistas, mākslinieciskas vai neparastas Latvijas dabas ainavas ar lielākām vai mazākām upēm, kas atspoguļo kādas ģimenes dzīvi, ikdienu, hobiju vai notikumus, kas emocionāli pozitīvā gaisotnē asociējas vienlaikus ar ģimenes un upju tematiku. Labākās konkursā pieteiktās fotogrāfijas tiks projicētas uz ekrāna 2016. gada 21. maijā koncertuzveduma pasākumā „Mans ģimenes ceļš” Šlokenbekas muižā (Milzkalnē, Engures novadā), bet 20 no tām visu vasaru būs apskatāmas izstādē Latvijas Ceļu muzejā.


Fotogaleriju ar iesūtītajām bildēm " Mana ģimene un upe "  var apskatīt ŠEIT. 


Fotokonkursa laureāti tiks aicināti uz apbalvošanas svinīgo ceremoniju 2016. gada 21. maija vakarā Šlokenbekas muižā, kur viņiem koncertuzveduma laikā sabiedrībā zināmas personas pasniegs balvas un sarūpētos pārsteigumus. 


Labāko fotogrāfiju autori žūrijas vērtējumā saņems pārsteiguma balvas no VAS Latvijas Valsts ceļi -Latvijas Ceļu muzeja, Labklājības ministrijas, A/S " AS „Zvaigzne ABC”.  Savukārt, tas konkursa dalībnieks, kura fotogrāfija saņems augstāko novērtējumu www.mammamuntetiem.lv  lasītāju balsojumā, saņems speciālo balvu no portāla.

Vairāk par konkursa noteikumiem un balvām lasi šeit.Konkurss notiek sadarbībā ar Labklājības ministriju, AS „Zvaigzne ABC”, VAS Latvijas Valsts ceļi - Latvijas Ceļu muzejs un portālu www.mammamuntetiem.lv .

Reklāma
Reklāma