Sākta ikgadējā ziedojumu vākšana Labestības dienai - smagi slimu bērnu ārstēšanai

"Rimi" un "Supernetto" veikalos visā Latvijā jau septīto gadu pēc kārtas sākta ziedojumu vākšana Labestības dienai. Līdz pat 4.jūnijam ikvienam ir iespēja ar ziedojumiem palīdzēt un dot savu artavu smagi slimu bērnu ārstēšanai.

četru bērnu veselības uzlabošanai nepieciešami 30 977 lati. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

četru bērnu veselības uzlabošanai nepieciešami 30 977 lati. Publicitātes foto.

 

 

 

 

Lai Daniela staigātu, Jeļizaveta redzētu, Hugo runātu un Jānis pilnvērtīgi dzīvotu, kopumā nepieciešami 30 977 lati. 

 

Reklāma
Reklāma

Akciju iespējams atbalstīt ziedojumu kastītēs "Rimi" un "Supernetto" veikalos, kā arī ar maksājumu karti, norēķinoties par pirkumu veikalu kasēs un ziedojot summu virs Ls 5, kā arī ar uzkrāto "Mans Rimi" naudu mājaslapā www.mansrimi.lv. Tāpat iespējams ziedot portālā www.ziedot.lv, "Swedbank" internetbankā, filiālēs visā Latvijā, kā arī zvanot uz tālruņa numuru 90006383 un bērnu ārstēšanai ziedojot 1 latu. 

 

"Labestības dienā ikkatram ir iespēja sniegt nozīmīgu atbalstu bērniem un palīdzēt tiem staigāt, redzēt, dzirdēt un dzīvot. Šie bērni un viņu vecāki ir īsti cīnītāji - ar vislielāko drosmi tie stājas pretim grūtībām. Turklāt šajā cīņā palīdzēt un atbalstīt var ikviens no mums. Tāpēc aicinu izmantot plašās ziedošanas iespējas, dalīties savā spēkā un būt kopā ar mazajiem cīnītājiem ceļā uz izveseļošanos," saka "Rimi Latvia" mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Karīna Jermušs. 

 

Turklāt, lai uzmundrinātu mazos cīnītājus un vēlētu tiem drīzu izveseļošanos, ikviens tiek aicināts līdz 26.maijam uz "Rimi" un "Supernetto" veikaliem visā Latvijā atnest savus zīmējumus un spēka vārdus mazajiem. Visi mākslas darbi līdz pat Labestības dienas noslēgumam būs apskatāmi "Rimi" un "Supernetto" veikalos, savukārt pēc tam tos saņems bērni ar īpašām vajadzībām, dāvājot tiem prieku un pozitīvas emocijas.