"EcoCorner" gumijas segumi bērnu rotaļu laukumiem

Dzīvē svarīgākā ir kustība un attīstība. Bet, lai tiektos uz augšu, jābūt drošam par to, kas ir zem kājām. Parasti, lai attīstītu komfortu cilvēkiem, nākas nodarīt pāri dabai. Mēs nevēlējāmies izvēlēties, bet gribējām pasargāt abus. Tāpēc "EcoCorner" ir stūrītis, kur satiekas abas šīs vērtības. Ar Mūsu ekoloģisko gumijas segumu Jums vairs nav jāizvēlas starp dabas un savu bērnu drošību.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Gumijas segums ir lielisks veids kā apvienot vairākas īpašības vienā. Pateicoties tā triecienabsorbējošām īpašībām, to Eiropas Savienība ir noteikusi kā vispiemērotāko seguma veidu visos bērnu rotaļu laukumos, jo samazina iespējamo traumu smagumu kritiena gadījumā.

Līdz šim rotaļu laukumos izmantoja arī citus segumus, tādus kā zālienu, smiltis vai mulču, taču tiem ir ļoti zemas amortizācijas īpašības un vairāki trūkumi, piemēram, zāliens ātri tiek izstaigāts, tas viegli smērē drēbes un atstāj grūti izmazgājamus traipus, smiltis ātri tiek iznēsātas, kā rezultātā tās periodiski ir jāatjauno, lietus laikā veido dubļus un ir iemīļota vieta dzīvniekiem, lai nokārtotos. Mulča ir dekoratīva, taču tās kārta salīdzinoši bieži ir jāatjauno, slapjā laikā tā ļoti ātri smērē drēbes un, par cik tā tiek veidota no koka, bērns var no tās iegūt skabargas.

Gumijas plākšnu ūdenscaurlaidīgās īpašības dēļ tās uz savas virsmas neuzkrāj ūdeni, bet gan novada to dziļākos slāņos, un tādēļ segums ir piemērots arī pie peldbaseiniem. To skaņu izolējošās īpašības un augstās izturības un ilgās kalpošanas dēļ, daudzi klienti gumijas segumu izvēlas dažādās ražošanas telpās un fitnesa zālēs.

Reklāma
Reklāma

Gumijas segumam piemīt arī dekoratīvas īpašības – tas ir pieejams jebkurā krāsā pēc klienta vēlmēm, no tā ir iespējams veidot gan zīmējumus, gan dažādas formas, no tā var veidot gan celiņus, gan taciņas un, lai gumijas segums labi kalpotu, nav nepieciešama speciāla kopšana.

 

Uzņēmumam ir liela pieredze, veidojot bērnu rotaļu laikumus daudzās pirmsskolas izglītības iestādēs ne tikai Rīgā, bet arī Latvijas novados.

 


 

Kontakti
Edgars
Tālrunis: +371 26476749
e-pasts: edgars@ecocorner.lv

Normunds
Tālrunis: +371 26492705
e-pasts: normunds@ecocorner.lv

 

Ieskaties: www.ecocorner.lv