Aktrises Zane Daudziņa, Elīna Dzelme un frizieris Pērs mammamuntetiem.lv pasākumā lasa mīlestības vēstules

"Kaut man sen, sen vairs nav astoņpadsmit un pat sen ne trīsdesmit pieci, esmu iemīlējusies Tevī un Laimīga..." aktrise Zane Daudziņa pasākumā lasīja kādas mammamuntetiem.lv lietotājas mīlestības vēstuli. 

Ārprāts, to, ka esmu skaista, man biežāk saka sveši cilvēki, nekā tu, mans vīrs, mammamuntetiem.lv lasītājas rakstīto mīlestības vēstuli lasa aktrise Elīna Dzelme, un tajā noklausās pazīstamais frizieris Pērs.

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

"Ārprāts, to, ka esmu skaista, man biežāk saka sveši cilvēki, nekā tu, mans vīrs," mammamuntetiem.lv lasītājas rakstīto mīlestības vēstuli lasa aktrise Elīna Dzelme, un tajā noklausās pazīstamais frizieris Pērs.

 

Lai aktualizētu tematu – pāra attiecību stiprināšana – mēs, ģimenes portāls mammamuntetiem.lv, 8.marta vakarā Rīgas Mākslas telpā rīkojām Mīlestības vēstuļu lasījumus, kam turpinājumā sekoja diskotēka pieaugušajiem. Mēs dejojām, smējām, pļāpājām, citiem vārdiem – atpūtāmies no ikdienas steigas.

 

Uz pasākumu aicinājām savus draugus, sadarbības partnerus un sociālo projektu atbalstītājus – lai pateiktu paldies par atbalstu un pastāstītu par portāla pilnveidošanos. Mammamuntetiem.lv nupat ir apritējuši četri gadi, un esam sākuši paplašināties – piesakot sevi kā portālu pieaugušiem cilvēkiem, ne tikai mazu bērnu vecākiem. 

 

Dailes teātra aktieru grupa Ilga, mammamuntetiem.lv jubileja.

Tā kā mammamuntetiem.lv Mīlestības vēstuļu lasījumi notika 8. martā – Sieviešu dienā – ar ziediem rokās un dziesmu "Ar mīlestības pinekļiem" azotē sveikt daiļās viešņas ieradās Dailes teātra aktieru grupa "Ilga" – Gundars Silakaktiņš, Lauris Subatnieks un Aldis Siliņš.

Ģimenes portāla mammamuntetiem.lv jubileja, Rīgas Mākslas telpa.

Aktieris Lauris Subatnieks dāmas iepriecina ne tikai ar sarkanām tulpēm no www.percziedus.lv, bet arī ar mazām bučiņām.:) Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība "Rīgas Viļņi". 

 

Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv, aktieris Gints Grāvelis.

Mīlestības vēstuļu lasījumus vadīja aktieris Gints Grāvelis. Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa viņam uz skatuves pievienojās uz īsu brīdi, lai teiktu paldiesvārdus viesiem un pastāstītu jaunumus par portāla pilnveidošanos.

 

Kad piedzimst bērniņš, kurš ģimenē ir galvenais? Bērns, mamma vai tētis? – pasākuma oficiālajā daļā es vaicāju viesiem. Ak, cik daudzi atbildēja, ka galvenais ir bērns! Jā, mūslaiku ģimenes par jauno valdnieku bieži vien kronē bērnu. Taču ģimenes galvenie arī pēc bērniņa ienākšanas ģimenē ir mamma un tētis, vīrietis un sieviete. Pāris. Un viņu mīlestība. Jā, un nevis bērns. Bez šaubām bērns ir un vienmēr būs mūsu acuraugs. Mums, pieaugušajiem, mazulis atver pilnīgi citu, neiepazītu pasauli. Taču ģimene laimīga būs tikai tad, kad laimīgs būs pāris – ģimenes pamats. Ja tu kā pieaugušais jūties piepildīts, tev ir ko dot saviem tuvajiem. 

Ģimenes galvenie arī pēc bērniņa ienākšanas ģimenē ir mamma un tētis, vīrietis un sieviete. Pāris. Un viņu mīlestība. Jā, un nevis bērns. 

Tāpēc pārim ir jāatrod laiku, ko veltīt savām attiecībām. Laiku, ko veltīt sev pašiem. Par savām attiecībām un sevi ir jārūpējas – to mēs, mammauntetiem.lv vēlējāmies atgādināt, organizējot Mīlestības vēstuļu lasījumus. Un to mēs jums turpmāk atspoguļosim portālā mammamuntetiem.lv, kam nupat ir apritējuši četri gadi un kurš sācis gan satura, gan dizaina pilnveidošanas darbus. Un noteikti pamanīji – esam mainījuši mammamuntetiem.lv logo!

Reklāma
Reklāma

 

Steps, stepa grupa Soul tap.

Lai vakars ievirzītos romantiskā gaisotnē, uzstājās stepa trio – grupa "Soul Tap". Krāšņi!

 

Audra Šauere, mammamuntetiem.lv, Zane Daudziņa, Mīlestības vēstuļu lasījumi.

Mīlestības vēstuļu lasījumus ar pirmo vēstuli atklāja aktrise Zane Daudziņa, pasākumā viņu ievada mammamuntetiem.lv redaktore Audra Šauere.

 

Mīlestības vēstule, frizieris Pērs, salons Amelia.

Mīlestību vēstuļu lasījumos tika lasīti mammamuntetiem.lv lietotāju darbi (atrodami sadaļā Mīlestība un sekss -> Lasītāju stāsti). Tikai pazīstamais frizieris Pērs atļāvās nolasīt vēstuli, ko pirms vairāk nekā 15 gadiem saņēmis no kāda vīrieša.

 

Nils Īle, Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv jubileja.

"Tiešām nebiju gaidījusi, ka arī pēc 10 gadu kopdzīves es gultā gribēšu saplosīt tevi gabalos. Nu ko – jāsaka, ka patīkams pārsteigums," vēstuli deklamē rotu māksliniece Maija Sējāne-Īle. Un kā atbilde viņas lasījumam skan Maijas vīra, perkusionista Nila Īles lasījumus: "Mūsu Mīlestībām nav atvaļinājumu un brīvdienu...". 

Blūza grupa Latvian Blues Band.

Pēc Mīlestības vēstuļu lasījumiem sekoja diskotēka pieaugušajiem! Tās ievaddaļā muzicēja Latvijas starptautiski pazīstamākā blūza grupa "Latvian Blues Band", kas 20.martā aicina uz savu lielkoncertu "Sapņu fabrikā". Mēs iesim!

 

Vinila dīdžejs AG un perkusionists Nils Īle, ģimenes portāls mammamuntetiem.lv.

Par fantastisku mūziku diskotēkas turpinājumā rūpējās vinila dīdžejs AG kopā ar perkusionistu Nilu Īli, kura ritmiem atsaucās māsas spēlētā flauta!

 

Atceries – ir jāatrod brīdi, kad vīrs sievai un sieva vīram var netraucēti ielūkoties acīs, padejot, pasmieties...