Kā iekārtot virtuvi pašu spēkiem par saprātīgu cenu?

Mīts, ka virtuves mēbeles ir dārgas un to pasūtīšana ir sarežgīts process, kas saistīts ar pareizās firmas meklēšanu, kas nodrošinās sapratīgus izgatavošanas laiku un kvalitāti, ir radies tādēļ, ka ir daudz ražotāju firmu un starpniekfirmu, kas vispār neko neražo, bet piedāvā Itāļu vai Poļu ražojuma komponentes, lai sakomplektētu Jūsu ideālo virtuvi, un visi vēlas labi nopelnīt uz Jūsu rēķina.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Vai šajā procesā var ko mainīt? Var un noteikti vajag, lai izslēgtu visus liekos posmus ar daudzajiem konsultantiem, viņu menedžeriem, grāmatvežiem priekšniekiem utt. ...

Kas mums ir jādara?

Jāizmanto pasaules lielakā mēbeļu ražotāja IKEA piedāvājumu būt pašam sev dizainerim un kontruktoram, izmantojot projektēšanas programmu http://kitchenplanner.ikea.com/RU/
UI/Pages/VPUI.htm
, ar kuras palīdzību varam mierīgā atmosfērā mājās kopā ar ģimeni izplānot no lielā IKEA piedāvājuma klāsta skapīšu moduļus un daudzveidīgas fasādes. Ir iespējams piemeklēt variantus, sākot no pavisam lētiem piedāvājumiem no lamināta materialiem, līdz ekskluzīviem risinājumiem ar cēlkoka un nerūsējoša tērauda. Turklāt IKEA veikalā ir iespējams iegādāties kvalitatīvu virtuves tehniku (keramiskās plītis, gaisa nosūcēji, cepeškrāsnis, ledusskapji). Liela izlietņu kolekcija ar virtuves krāniem. Kā gala akcents ir skaistu un kvalitatīvu virtuves trauku un galda piederumu kolekcijas no IKEA klāsta, kas piedos omulību Jūsu mājas iekārtojumam.

Mūsu piedāvājums ir atvest Jūsu pašu izprojektētās un izvēlētās mēbeles no Polijas www.ikea.pl vai Vācijas IKEA veikala www.ikea.de piegadājot tās mūsu noliktavā Rīgā, Līksnas ielā 9/1 vai līdz Jūsu majai vai dzīvoklim. Komisijas maksa par pakalpojumu tiek rēķinata no pasūtījuma kopējās summas procentos: 15% Polijas precēm un 20 % Vācijas pasūtījumiem. Nepieciešamības gadījumā varam piedāvāt mūsu speciālistu palīdzību mēbeļu montāzai (5 Ls /h) Ekonomiskais efekts izveidojot virtuvi pasu spēkiem un mūsu piegades servisu ir vismaz 50% no ekvivalentu vietējo firmu piedāvājuma.

Pasūtījumus var veikt mūsu interneta veikalā http://www.ikea-mebeles.lv vai uz vietas Rīgā, Līksnas
ielā 9/1 katru darba dienu no 9 – 18 telefoni kontaktiem 28823379 vai 67114070, epasts info@ikea-
mebeles.lv

Reklāma
Reklāma