101 seksa poza

Karstas un jaunas pozas no visvienkāršākajām līdz vismežonīgākajām! Apgāds "Jumava" mīlniekiem izdevis pikantu grāmatu "101 seksa poza", kur visdažādās seksa pozas ir atainotas fotogrāfijās! 

Tikai vienmēr jāpatur prātā, ka mīlas pozas vien negarantē kvalitatīvu seksu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tikai vienmēr jāpatur prātā, ka mīlas pozas vien negarantē kvalitatīvu seksu!

 

Sekss. Mums visiem tas ir nepieciešams. Tas ir veids, kā pieveikt stresu, justies droši un paust jūtas savam partnerim. Eksperti uzskata, ka cilvēks par seksu domā aptuveni katru septīto minūti. Pat ārsti apgalvo, ka tas mūs labi ietekmē. Katru reizi piedzīvojot orgasmu, pa mūsu ķermeni izplūst laime – stimulējot endorfīnus, kas novērš depresiju, liekot mums justies jaunākiem, mundrākiem un veselākiem. 

Grāmatā atradīsiet 101 praktisku seksa pozu aprakstu, sākot no vienkāršajām karotēm līdz pat flamingo. Katru pozu ilustrē pikanti un krāšņi attēli. 

 

Reklāma
Reklāma

”Ja ziņkāri uzlūko kā vienu no progresa virzītājspēkiem, tad uzzināt vēl ko jaunu par mīlēšanās mākslu nāk par labu jebkuram jebkurā vecumā. Tikai vienmēr jāpatur prātā, ka mīlas pozas vien negarantē kvalitatīvu seksu. Lai gūtu patiesu gandarījumu, noteikti jāparūpējas, lai partneris būtu uzbudinājies. Īpaši sievietes, jo viņas mīlas aktam nobriest lēnāk nekā vīrieši. Atrodiet tās pozas, kas sniedz vistīkamākās izjūtas, un baudiet!” teic Rita Lasmane, žurnāla ”Princese” izdevēja.

 

Divdesmit gadu ilgās žurnālistes karjeras laikā Samanta Teilore intervējusi svingerus, pornozvaigznes un fetišistus un tikusi norīkota veikt dažādus uzdevumus no dejošanas pie stieņa līdz pat erotisku stāstu rakstīšanai. Viņas pašas vai viņas rediģēti raksti publicēti Daily Star, Real, Now un Full House žurnālos. Viņa dzīvo Londonā, Lielbritānijā.