Kauperu pāris gaida bērniņu!

"Gribu vēl kādu bērniņu, gribas mājiņu, dārziņu, puķīti, zālīti..." pirms nepilniem diviem gadiem intervijā žurnālam Una atzinās slavenais grupas Prāta Vētra līderis un dvīņu puiku tēvs Renārs Kaupers (36). Nu mediji ziņo, ka mūziķis ar sievu, stilisti Agnesi Kauperi (34) drīzumā gaidā ģimenes pieaugumu!
 

Renārs Kaupers ar sievu Agnesi. Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Renārs Kaupers ar sievu Agnesi. Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva.

Kamēr grupa Prāta Vētra atrodas koncertturnejā Sibīrijā, žurnāls Privātā Dzīve un portāls www.kasjauns.lv ziņo, ka grupas Prāta Vētra solista Renāra Kaupera ģimenē gaidāms pieaugums — Renāra sieva Agnese ir māmiņas cerībās. Pāris ir kopā jau 16 gadus un audzina dvīņus Edgaru un Emīlu, kuri šobrīd ir 15 gadus veci. Arī abi dēli tāpat kā tētis aizrāvušies ar mūziku, viņi darbojas pašu izveidotajā grupā Žirafes, kur Emīls spēlē bungas, bet Edgars — solo ģitāru.

 

Pagājušajā gadā savas otrās atvases sagaidīja arī mūziķis Jānis Jubalts, kurš nu ir divu meitiņu — Helēnas Paulas (10) un Odrijas (1) — tētis, un Māris Mihelsons, kuram ar dzīvesbiedri Santu Bindemani ir divi bērni — meitiņa Maija (4) un dēliņš Andrejs (8 mēneši).

 

Reklāma
Reklāma

Kauperu ģimenes foto albumu SKATI ŠEIT.

Portāls mammam.lv/tetiem.lv Kauperu ģimenei vēl skaistu jo skaistu mazulīša gaidīšanas laiku!