Stāstu konkurss par tiem, kuri nedzīvo Latvijā!

Diemžēl latviešu, kuri vairs nedzīvo Latvijā, ir daudz. Un katram ir savs stāsts — mazliet skumjš, mazliet ar piedzīvojumiem, mazliet drosmīgs un mazliet ar laimīgām beigām… Pastāsti arī citiem savu stāstu!

Izrādes Stroika ar skatu uz Londonu publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izrādes "Stroika ar skatu uz Londonu" publicitātes foto.

Pavisam nesen plašu ievērību guva apgādā Mansards izdotais Viļa Lācīša romāns Stroika ar skatu uz Londonu. Stāstītājs ir jauns vīrietis, kurš strādā celtniecībā. Lasītāju gaida pārsteigumi, krimināla intriga un nopietnās pārdomās balstīti ironiski un apbrīnojami sirsnīgi spriedumi par Latviju un Angliju, par latviešiem un imigrantiem.


Nu pēc šī darba motīviem tiek uzvesta izrāde, kura pirmizrādi piedzīvos 6. aprīlī. Galvenajā lomā Normunds Bērzs. Izrādes producente Laila Ilze Purmaliete uzskata, izrādi apmeklēs visi, kas plāno doties peļņā uz ārzemēm, gan arī tie, kuriem uz turieni ir devušies radi, draugi, paziņas, gan arī tie, kas jau izmēģinājuši laimi pasaulē un spēs salīdzināt autora pieredzi ar savējo.


Tāpēc portāls mammam.lv kopā ar Meistaru Teātri un izdevniecību Mansards aicina — iesūti savu stāstu par dzīvi ārzemēs, par ikdienu un piedzīvojumiem, kopīgo un atšķirīgo, par ilgām un cerībām! Un arī par to, kā tas ir — atstāt ģimeni, lai varbūt vēlāk satiktos.


Balvāsiespēja Tev vai Taviem tuviniekiem apmeklēt izrādi Stroika ar skatu uz Londonu un Viļa Lācīša romāns Stroika ar skatu uz Londonu!

Stāstu iesūti līdz 27. martam. Lai iesūtītu stāstu, rakstu audra@mammam.lv vai spied šeit!

Reklāma
Reklāma

 

Iedvesmai lasi Emigrantes stāsts: Uz Somiju devos, jo gribu dzīvot kā cilvēks