Šī gada noslēdzošās Mājas kafejnīcu dienas Latgalē – izbaudi Latgales garšas!

Latgaliešiem patīk paēst un patīk pacienāt arī savus gostus (viesus). Ja gadījies sagurt no burzmas un trūkst sirsnīgu sarunu, aicinām apmeklēt Mājas kafejnīcu dienas!
Sirsnīgas sarunas un latgaliešu gardumi.
Foto: Mājas kafejnīca “Garšu sarunas Ezertūrē”

FOTO: Publicitātes foto

Sirsnīgas sarunas un latgaliešu gardumi. Foto: Mājas kafejnīca “Garšu sarunas Ezertūrē”

Latgalē sastapsi nelielas, mājīgas kafejnīcas, kur katrs gosts būs īpaši gaidīts un cienāts ar gardumiem, kuri savu vērtību un kvalitāti pierādījuši cauri gadsimtiem.
 

Aicinām apmeklēt šī gada noslēdzošās Mājas kafejnīcu dienas:

  • Rēzeknes un Ludzas novados 12. un 13. augustā,
  • kā arī Balvu novadā 26. un 27. augustā.

 

Viduslatgale ir maza daļiņa no visa plašā Latgales reģiona, šeit koncentrētā veidā sastapsi pasaulē izslavētās latgaliešu tradīcijas un viesmīlību. Apskati mazo, sirsnīgo pilsētiņu Ludzu, te var iegrimt sapņainās pārdomās, pastaigājoties pa mājīgajām ielām un iepazīstot senākās Latvijas pilsētas stāstus. Paviesojies mūsdienīgajā Rēzeknē, kur pilsētas labākā ainava paveras no 13. gadsimta pilsdrupu kalna, kā arī tuvumā apskati akustiskās koncertzāles GORS vērienīgās aprises. Apciemo arī izcilo Lūznavas muižu Rēzeknes novadā un izbaudi Latgales jūras – Rāznas ezera un vērienīgā Lubāna ezera skaistos skatus.

Atceries, lai saimnieki zinātu, cik plašu galdu klāt, iepriekš pasaki cikos un cik cilvēku kompānijā būsi ciemos!

 

Reklāma
Reklāma

Viesojoties Balvu pusē, nomainiet pilsētas burzmu pret lauku klusumu, atpūšoties Balvu novada brīvdienu mājās, kur nesteidzīgas dienas ir pilnas ar jaukiem pārsteigumiem. Iesaākm paviesoties izzinošajās Balvu novada muzeja ekspozīcijās, ļauties laiskai atpūtai izbraucienā ar plostu “Vilnītis”, apskatīt Viļakas ezera salas taku ar pontonu tiltu un Marienhauzenas pilsdrupām, kā arī apskatīt interesanto privātkolekciju “Abrenes istabas” un izvēdināt galdu pastaigās Stompaku purva takā.

 

Šeit apskati: Mājas kafejnīcu dienas Rēzeknes un Ludzas novados

Šeit apskati: Balvu novada mājas kafejnīcas

Saistītie raksti