Meistardarbnīcas bērniem ar mākslinieci Līgu Spundi "Ekrāns un bērns"

Sestdien, 28. maijā, no plkst. 12.00 līdz 16.00 Rīgas mākslas telpā, Kungu ielā 3 ģimenes un bērni no 8 līdz 12 gadu vecumam aicināti piedalīties radošajās darbnīcās ar mākslinieci Līgu Spundi.
Iespēja radīt savu kluso dabu.

FOTO: Publicitātes foto

Iespēja radīt savu kluso dabu.

Pasākums notiek Rīgas Fotogrāfijas biennāles 2022 ietvaros un tā laikā būs iespēja radīt savu kluso dabu.

Meistardarbnīcu dalībnieki aicināti ierasties sev ērtā laikā visas darbnīcu norises garumā no plkst. 12.00 līdz 16.00. Materiāli dalībai darbnīcās tiks nodrošināti. Ieejas maksa: 50% no ieejas biļetes cenas.

Darbnīcas "Ekrāns un bērns” būs piemērotas arī bērniem ar autiskā spektra traucējumiem. 

Sadarbībā ar Latvijas uzņēmumu "VReach”, kas izstrādā terapijas metodi ar virtuālās realitātes tehnoloģijām, darbnīcās būs iespēja izmēģināt virtuālās realitātes brilles, radot drošu, no kairinātājiem brīvu vidi, tā veicinot iespēju ātrāk adaptēties jaunajā telpā.

Reklāma
Reklāma

Līga Spunde kopš 2017. gada ir pasniedzēja J. Rozentāla mākslas skolā, vadījusi vairākas darbnīcas bērniem un jauniešiem. Savos darbos viņa ar dažādu materiālu un mediju palīdzību rada plašu, bet reizē smalku un niansētu tematisku vēstījumu, jaunradītajam kontekstam kļūstot par personīgās pieredzes paplašinājumu, kas aizsniedzas līdz vispārzināmām patiesībām.

 

Zināšanai

Rīgas Fotogrāfijas biennāle 2022 norisinās no 21. aprīļa līdz 10. jūlijam ar astoņām starptautiskām izstādēm un plašu izglītības pasākumu programmu. Biennāles mākslinieki un kuratori aicina apmeklētājus apskatīt izolācijas būtību iespējami dažādās nozīmēs un no jauna mācīties lasīt informāciju, ko mums sniedz attēls. Vēl šajā nedēļā – izstādes "Ekrāna ēra III: Klusā daba" un "Mērītās perspektīvas" Rīgas mākslas telpā un "Utopijas" kultūrvietā "Smilga".