Nedēļas nogales dažādie pasākumi - Zemessardzes orķestra koncerts, tirgus, hokejs, kino un apsveikumu veidošana

Arī šajā nedēļas nogalē notiek dažādi, interesanti, aizrautīgi un mīļi pasākumi, ko apmeklēt ar ģimeni. 

Šajā sestdienā pirmo reizi tirdziņā parādīsies arī Ziemassvētku dvesma

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šajā sestdienā pirmo reizi tirdziņā parādīsies arī Ziemassvētku dvesma

Pirmssvētku tirgus
24. novembrī plkst.10:00, Kalnciema kvartālā
Kalnciema kvartāls jau kādu laiku pazīstams, kā jautra tirgošanās un kontaktu dibināšanas vieta. Šajā sestdienā pirmo reizi tirdziņā parādīsies arī Ziemassvētku dvesma. Šobrīd uz tirgu aicināti tieši tie, kas Ziemassvētku dāvanas vēlas iegādāties laicīgi. Plkst. 12.00-15.00 notiks darbnīca, kurā katrs interesants varēs izmēģināt zīmēšanu dzintara smiltīs. Plkst.12.00-15.00 māksliniece Daina Brūdere-Liekna vadīs Ziemassvētku zeķes dekora darbnīcu, kurā katrs bērns varēs uztaisīt savu mazo dāvanu vāceli Ziemassvēku gaidīšanas laikam.
Vairāk informācija šeit.

 

Rīgas bērnu un jauniešu galda hokeja turnīrs SARAUJ 2018
24. novembrī plkst. 10:00, Skonto halle
Sestdien 2018.gada 24. novembrī Rīgā, Skonto Hallē, E.Melngaiļa ielā 1A, notiks Rīgas bērnu un jauniešu galda hokeja turnīrs “Sarauj-2018”, kurā aicināti piedalīties visi skolēni. Pasākumu var apmeklēt visas dienas garumā kopā ar ģimeni. Turnīra galvenais mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar šo sporta veidu un katram dot iespēju nospēlēt apļa turnīru.
Vairāk informācija šeit.

 

Zemessardzes orķestris aicina uz koncertu “Latvijai – 100. Jaunie draugi” 
24. novembrī plkst. 15.00, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē
Zemessardzes orķestra, Zemessardzes bigbenda, Zemessardzes kora “Stars” un Somijas latviešu kora “Ziemeļmeita” koncerts “Latvijai – 100. Jaunie draugi”.
Koncerts būs veltīts Latvijas simtgadei, kā arī Zemessardzes orķestra jaunajiem draugiem – mūziķiem no Kanādas Bruņoto spēku Centrālā orķestra un Mičiganas Nacionālās Gvardes orķestra, ar kuriem sadarbība uzsākta šovasar.
Turpinot Latvijas armijas tradīcijas, ieeja koncertā – bez maksas.
Vairāk informācija šeit.

 

Nodarbība bērniem – “Priekšmetu mērnieks”
24. novembrī 10:00, Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā
Ģimenēm, kurās iecienītas kopā un saturīgi pavadītas nodarbes, der aizlikt aiz auss katra mēneša pēdējo sestdienu – no septembra līdz decembrim Latvijas Nacionālais vēstures muzejs Brīvības bulvārī 32, Rīgā aicina vecākus ar pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem uz “Priekšmetu mērnieku” – pētniecisku nodarbību 68 muzeju kopizstādē “Latvijas gadsimts”! Nodarbība 24. novembrī pievērsīsies priekšmetu svaram, pētot muzejā esošos 1500 ar Latvijas vēsturi saistītos priekšmetus.
Vairāk informācija šeit.

 

 

Saule brauca debesīs īpašais seanss
24. novembrī 13:00, Kino “Splendid Palace”
Jaunākā simtgades filma izveidota tieši bērnu auditorijai. Splendid Palace piedāvā īpašo seansu, pirms kura piedāvā tikties ar filmas režisori un radošo komandu. Kad ķekatu jampadracī tiek nozagta Saules un Mēness meitiņa, izmisušie vecāki sauc palīgā cilvēkus, lai bērniņu atgūtu. Animācijas klasiķes Rozes Stiebras filma tapusi pēc folkloras motīviem, tās spraigos notikumus apdziedājuši Juris Kaukulis un „Jauno Jāņu orķestris”.
Vairāk informācija šeit.

 

Reklāma
Reklāma

Kino Bize: Gordons un Padija
24. novembrī 14:00, Kino Bize
No 24. novembra kinoteātris Bize izrādīs animācijas filmu “Gordons un Padija” savā repertuārā. Filmas sižets risinās mežā, kurā tiek pastrādāta zādzība – bez pēdām pazūd Vāveres kunga riekstu krājums. Noziegumu dodas izmeklēt krupītis Gordons, kas jau gadiem sargājis meža iemītnieku mieru. Pēkšņi pie apvāršņa parādās jauna pelīte – Padija. Atklājas, ka viņai piemīt īsts detektīva talants!
Vairāk informācija šeit.

 

Radošā darbnīca "Krāsainā pasaule"
 24. novembrī plkst. 14:00, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības muzejs "Rīgas Jūgendstila centrs" 
Papīra mozaīku darbnīca veltīta vitrāžas un mozaīkas mākslai. Mērķauditorija: pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma bērni. EUR 3.00. Vairāk informācija šeit

 

Apsveikumu un dāvanu darbnīca 
Grafikas darbnīca un mākslas studija Galerijā Centrs
Grafikas darbnīcā rosīgs svētku gaidīšanas laiks, laipni aicināti radīt īpašas dāvanas un apsveikumus. Dalību lūdzam pieteikt iepriekš, tālr. 27439591 darba dienās no plkst. 11-19, sestd., sv. no 11-17. Vairāk informācija šeit

 

Kas jāzina katram skolēnam?
25. novembrī 13:00, Zinātniskajā teātrī Laboratorium.lv
Piekšnesums "Kas jāzina katram skolēnam" ir veltīts ikvienam, kurš vēlas kļūt par teicamnieku! Gan bērni, gan vecāki priekšnesumā ieraudzīs tādus eksperimentus, kurus varēs mēģināt atkārtot mājās un pilnveidot savas prasmes! Interaktīvajā priekšnesumā bērniem un vecākiem būs iespēja iesaistīties eksperimentos kopā ar Laboratorium.lv ekspertiem – enerģiskajiem profesoriem Vladislavu un Mārtiņu.
Vairāk informācija šeit.

 

Atvērtās Lāzertag  un Airsoft spēles 
25. novembrī plkst.19:00, GUNSnLASERS, Juglas Lāzertag Parks
Tev patīk spēlēt airsoft vai lāzertag, bet nav pašam savas komandas? Varbūt tieši pretēji – nekad neesi spēlējis, bet gribētu pamēģināt? Lai arī kā, nāc uz atvērtām jeb publiskām spēlēm novembrī GUNSnLASERS Juglas iekštelpu parkā! Vairāk informāciju meklē šeit

 

Brīvdienu pasākumi apkopoti ar Kurp.es