Brīva diena māmiņai! Astoņas idejas, kā to izbaudīt!

Sestdien, 12 maijā, tēti un bērni projekta "100 tēti Latvijai" ietvaros savā dosies pirmajā izlūkbraucienā.  Savā ziņā tā ir dāvana  arī māmiņām, kurām nu ir vesela brīva diena tikai sev, saviem priekiem un savām interesēm. Piekritīsi taču, ka ikdienā, vāveres ritenī skrienot, cenšoties paspēt izdarīt visu mājās, darbā un vēl atrast laiku saviem mīļajiem, tāds brīdis vienatnes dažkārt liekas pat mulsinošs. Kā lai to pavada jēgpilni?

Arī laiks ar draudzenēm ir laiks, kas veltīts sev!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Arī laiks ar draudzenēm ir laiks, kas veltīts sev!

Izvadot ģimeni piedzīvojumā, aizverot durvis, ievelc elpo, izdzer mierīgi vēl vienu kafiju un izdomā, kā šodien palutināt savu miesu, garu un sirdi, kamēr tēti ar bērniem ir prom uz veselu dienu! Nav ideju?  Varam pateikt priekšā dažas lieliskas vietas, kurp doties.

 
Ķermeniskas baudas

Silta pirtiņa, baseins un masāža... Gluži kā sacījis kāds pavārmākslas klasiķis “Kas var būt labāks par to!”
Ļoti labs piedāvājums pašlaik ir pieejams latviskajā SPA Rīgas centrā “La Daile”, kur līdz vasaras saulgriežiem par 19, 29 un 39 eiro var baudīt sejas procedūras, ķermeņa masāžu vai sakopt nadziņus. Pirms procedūrām pieejamas divas pirtiņas un baseins, bet pēc lutināšanas mierīga atpūta tējas istabā, našķojoties ar rupjmaizi, medu un žāvētiem auglīšiem. 2-3 stundas pilnīgas apčubināšanas taču novērtēs ikviena sieviete!
 
 

Savukārt, ja vēlies arī atjaunot veselību ar dabīgiem paņēmieniem, dodies uz “ReCure” - dabīgās veselības centru, kur tev palīdzēs sastādīt veselīgu ēdienkarti, izstrādās vingrojumu kompleksu, un vasārā varēsi iesoļot skaista un moža.


 

Uz ķermenisku baudu gūšanu abās vietās ir jāpierakstās laicīgi – jau šodien!

 

Bauda garšas kārpiņām
Vēderprieki arī ir viens no sevis mīlēšanas un lutināšanas veidiem. Šajā nedēļas nogalē vēl var paspēt apmeklēt Pavasara Rīgas restorānu nedēļas pasākumus. Rīgā šajā akcijā iesaistījušies 63 labākie restorāni. Vairāk par dalībniekiem un iespējām lasi šeit.

Savukārt mēs, “Mammamuntetiem.lv”, iesakām apmeklēt 3 pavāru restorānu “Tam labam būs augt” vai arī doties uz ģimenes restorānus “Hercogs”. Maltīte, kur izvēlies pati, taču noteikti garšos lieliski! Nebūs jādomā, ko ēd bērni vai vai viņi vispār ir paēduši! Uzaicini pusdienās mammu vai draudzenes!

Reklāma
Reklāma


Emocionāla un garīga bauda
Sestdien, 12. maijā Dailes teātris plkst 13.00 skatāma izrāde “8 mīlošas sievietes”.
Kādā mājā, kas nošķirta no apkārtējās pasaules, ir sapulcējušās 8 sievietes. Tik daudz atšķirīgu sieviešu vienā vietā - tas pats par sevi jau rosina uz nepatikšanām. Viņas ir skaistas, kaislīgas, gudras un bīstamas. Katrai ir savs noslēpums, katrai savs skelets skapī. Un, kad ģimenes tēvs un apgādnieks tiek atrasts miris savā gultā ar nazi mugurā, šie skeleti sāk birt laukā no skapjiem.
Izrādes ilgums 2 stundas. Biļetes vēl nopērkamas!


Nupat atklāta vērtīga izstāde "Latvijas gadsimts", kas ir Latvijas muzeju kopīgs veltījums valsts simtgadei, kurā vienkopus apskatāmas izcilas Latvijas muzejos saglabātas vēstures liecības no Kurzemes, Latgales, Sēlijas, Vidzemes, Zemgales un Rīgas. Tās atspoguļo Latvijas valsts vēsturi simts gadu garumā. Izstādes vadmotīvs ir atbildes uz jautājumu kas ir Latvija? – Latvijas vārda jēga un spēks dažādu paaudžu dzīvēs.

 

Dārza prieki!
Latviete nav iedomājama bez rosīšanās pa dārziņu. Vismaz kāds garšvielu podiņš uz virtuves palodzes vai košs petūniju grozs uz balona noteikti ir gandrīz katrai saimniecei.

Rosīšanās pa dārzu noņem stresu un uzlabo omu! Tāpēc prieku sagādās Centrāltirgus dārza svētki, kur varēsi iegādāties ko jaunu savai dārza saimniecībai.

Augļkoku un puķu stādi, dārza inventārs, street food kafejnīcas, mājražotāju un amatnieku tirdziņš - tas viss Centrāltirgus Dārza svētkos 12. maijā Nēģu ielas laukumā!

Bet lai viss iestādītais augtu griezdamies, nepiemirsi par puķu pabarošanu. Izvēlies Latvijas produkciju “Vito”, ko ražo uzņēmums "Spodrība".

 

Brīnišķīgu saulainu sestdienu tev! Mīli un lolo sevi, tad varēsi dot vairāk arī saviem tuviniekiem.