Pievērsies veselīgam dzīvesveidam, apmeklējot Veselības mēnesi Jūrmalā

Jūrmalā aicina uz aktivitātēm viesu veselības un labsajūtas uzlabošanai. 

Pievērsies veselīgam dzīvesveidam, apmeklējot Veselības mēnesi Jūrmalā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jūrmalā aicina uz aktivitātēm viesu veselības un labsajūtas uzlabošanai. Šogad Veselības mēneša aktivitātes Jūrmalā sāksies 23. septembrī ar bezmaksas iešanas sacensībām, kas aicina uz sacensību pašam ar sevi – izaicinājumu mainīt ikdienas ieradumus uz aktīvu darbību. 

 

Aktivitātes turpināsies visu oktobri ar bezmaksas vingrošanas nodarbībām, meistarklasēm un lekcijām par veselīgu dzīvesveidu, profilaktiskām veselības pārbaudēm un procedūrām labsajūtas veicināšanai.


Veselības mēnesī daudz un dažādas aktivitātes un īpašie piedāvājumi ir sagatavoti visu vecuma grupu iedzīvotājiem. Ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs varēs bez maksas apmeklēt sev piemērotāko no Veselības mēneša programmā piedāvātajām kustību nodarbībām, kā nūjošana, ielu vingrošana, ciguns un vēl citas nodarbības. 

Lai rūpētos par savu veselību savlaicīgi, Veselības mēneša piedāvājumā iekļautas bezmaksas veselības pārbaudes, kuras apmeklējot, iedzīvotāji varēs pārliecināties par savu veselības stāvokli, konsultēties ar speciālistiem un saņemt ieteikumus veselības uzlabošanai. Piedāvājumā “Esi vesels!” iekļautas mākslas, mūzikas un deju terapijas un speciālistu vadītas meistarklases.


Veselības mēneša laikā iedzīvotājiem tiek piedāvātas arī speciālistu lekcijas, semināri un nodarbības jaunu iemaņu un vērtīgu padomu gūšanai, tās būs lekcijas par sāpju novēršanu, organisma atveseļošanu, ergonomijas pamatprincipiem, relaksācijas iespējām, fiziskās un garīgās veselības jautājumiem. 

Īpaši piedāvājumi šogad Veselības mēnesī ir sagatavoti gados vecākiem cilvēkiem. Senioriem veltīts lekciju cikls, kurā iekļautas deju terapijas, relaksācijas un pašmasāžas nodarbības. 

Reklāma
Reklāma

 

Lejupielādē programmu un izvēlies kaut ko sev un savai ģimenei! 

Foto: Shutterstock