Domā par veselību un dodies uz dodies veselīga dzīvesveida dienu Lucavsalā

Arvien vairāk tiek uzsvērta veselīga dzīvesveida nozīme – tas palīdz justies labi, izvairīties no dažādām kaitēm un nenovecot. 

Domā par veselību un dodies uz dodies veselīga dzīvesveida dienu Lucavsalā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Arvien vairāk tiek uzsvērta veselīga dzīvesveida nozīme – tas palīdz justies labi, izvairīties no dažādām kaitēm un nenovecot. Taču kā neapjukt piedāvājumā, ar ko sākt un ko paturēt prātā, sperot pirmos soļus aktivitāšu pasaulē?

Dodies sestdien, 16. septembrī uz Lucavsalu no plkst. 12.00 – 17.00, lai visu uzzinātu, pamēģinātu un arī aktīvi izklaidētos!

Pasākumā visas dienas garumā būs pieejams plašs aktivitāšu spektrs gan tiem, kuri vēlas kārtīgi izskrieties un izlēkāties sporta spēlēs, gan tiem, kuriem interesē iespēja gūt informāciju un izglītoties. Veikborda mājā ikviens interesents varēs noklausīties ārstu lekcijas par dažādām tēmām – ar veselīgiem un praktiskiem ieteikumiem dalīsies kardiologs, uztura speciālists, fizioterapeits, ergoterapeits, onkologs un citi profesionāļi. Ar  visiem ārstiem klātienē varēs arī aprunāties un uzdot interesējošos jautājumus.

Savukārt eksprestestu teltī pasākuma dalībnieki varēs bez maksas noteikt glikozes un holesterīna līmeni asinīs, izmērīt asinsspiedienu, svaru un garumu, kā arī pārbaudīt plaušu veselību ar spirogrāfu. 

Tikmēr uz lielās skatuves notiks dažādi paraugdemonstrējumi – piedalīsies gan BMX braucēji, gan deju un austrumu cīņu kolektīvi. Pasākuma laikā notiks arī divas kopīgās vingrošanas, tādēļ ikviens tiek aicināts ierasties ērtā apģērbā. 

Reklāma
Reklāma

Ieeja pasākumā ir bez maksas. 
 

Foto: Shutterstock.com