Būsim pazīstami - atrakciju komplekss “CityKids in the Forest”

“CityKids in the Forest” darbojas Rīgā vairāk kā gadu un ir kļuvis par dažāda vecuma bērnu iemīļotu rotaļu laukumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“CityKids in the Forest” ir iekštelpu atrakciju komplekss 1370 m² platībā. Piedāvājam 12 unikālas atrakcijas dažādu vecumu bērniem.

 

 

Dažādi slidkalniņi, kāpelējamās pilsētiņas, sporta arēna bumbu spēlēm, batuti, bumbiņu baseini, šķēršļu trase, mazuļu stūrītis, tumšais labirints, milzu kluču stūrītis, snowtubing trase un dzimšanas dienu svinību telpas.

 

 

Esam radījuši vidi, kur bērni var aktīvi izkustēties, izlādēties un vienkārši jautri pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem, kā arī mācīties sadzīvot un sadarboties ar citiem bērniem.

Meža tematika ir klātesoša visā kompleksā. Koka elementi, meža zvēru figūras, meža zvēru tēli un īsts mežavecītis Sitijs, kas ir īstais saimnieks mūsu rotaļu mežā.

 

Reklāma
Reklāma

 

Atnākot uz mūsu rotaļu centru, bērnu ir iespēja izraut no digitālās vides, vietā piedāvājot interesantas un aizraujošas aktivitātes kopā ar citiem bērniem.

 

 

Esam iecienīta bērnu ballīšu svinēšanas vieta. Pie mums nāk nosvinēt dzimšanas dienas un vārda dienas. Skolas un bērnudārzi pie mums nāk sarīkot izlaiduma ballītes, kā ari citus nozīmīgus pasākumus – sporta dienas, ziemassvētku ballītes, klasesvakarus.

 

 

Periodiski rīkojam tematiskus svētku pasākumus, kuros ar bērniem darbojas animatori, tiek organizēti konkursi un sacensības.

 

Laipni lūdzam iepazīt mūsu rotaļu mežu!