Latvijas pirts un veselības festivāls. Pasākums apmeklējams bez maksas

Vienu reizi gadā biedrība Latvju pirts un SPA asociācija kopā ar Jelgavas novada pašvaldību rīko PIRTS UN VESELĪBAS FESTIVĀLU, kas šogad notiks 28., 29. un 30.jūlijā Jelgava novada Nākotnē.

Pasākums ir apmeklējams bez maksas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasākums ir apmeklējams bez maksas

Tas ir sajūtu festivāls ikvienam, kuru interesē veselīgs dzīvesveids, pirts un sajūtu lutināšana. Faktiski, tās ir 3 lieliskas dienas brīvā dabā, uz kurām jādodas, līdzi ņemot dvielīti un vēlmi baudīt, jo visas dienas paies peroties, masējoties, klausoties noderīgas lekcijas par veselības tematiku, ķerot izjūtas, un vakarā - baudot brīnišķīgus koncertus.
 

Pasākums apmeklētājiem ir BEZMAKSAS, cilvēki līdzi ņem tikai kabatas naudu paša vajadzībām (mājražotāju un amatnieku tirdziņam, ēšanai un pirtiņām). Festivāls ir arī draudzīgs ģimenēm, jo padomāts par daudzveidīgu, citādāku programmu bērniem - pasaku rakstīšana, slotu siešana, omīšu sapņu ķērāju darināšana ar tamboradatu, lukturu gatavošana, tējas vārīšana, pirts slotu siešana, pirts gariņa stāsti u.c. savādākas aktivitātes, kas ir interesantas arī vecākiem.
 

Pamata informācija par festivālu - www.lpsa.lv.

Saites uz oficiālās Facebook lapas /pirts festivāls galerijām:

Reklāma
Reklāma

Programma:
http://ej.uz/PirtsFestivalsProgramma17
Dalībnieki:
http://ej.uz/PirtsFestivalsDalibn17