Aicina palīdzēt Latvijas Bērnu bāreņu fondam organizēt nometni bērniem

Latvijas Bērnu bāreņu fonda vasara nav iedomājama bez "Sporta un atpūtas nometnes", kas šogad tiks rīkota jau 23. gadu pēc kārtas. Šī nometne ir iespēja bērniem bāreņiem, bērniem ar īpašām vajadzībām un bērniem no sociāli mazaizsargātām ģimenēm izbaudīt vienu krāsainu, notikumiem un aktivitātēm bagātu nedēļu, kuras laikā tiek daudz piedzīvots, sajusts, redzēts, izgatavots, izzināts un iegūts. Šogad nometnē, kas notiks no 24 .jūlija līdz 30. jūlijam, piedalīsies 25 bērni un jaunieši no Aleksandrovas un Antūžu speciālajām internātpamatskolām.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Nometnes laikā ir ieplānotas dažādas un daudzpusīgas aktivitātes, kas ir šīs nometnes pievienotā vērtība. Jo no sirds vēlamies, lai šie bērni, kas nāk no dažādām vidēm ar ierobežotām iespējām, nometnes noslēgumā mājup aizbrauc ar pozitīvu lādiņu uzlādēti, ar daudz plašāku skatījumu uz dzīvi un uz visu to, ko tā var piedāvāt, ja tiecas uz savu sapņu piepildījumu.
 

Lai spētu piepildīt  bērnu vasaras sapni, kopsummā plānotie nepieciešamie līdzekļi ir 8 913.80 eiro

 

Reklāma
Reklāma


Nometnes programmā šovasar ir paredzēts baseina "Aqua Dream" apmeklējums, kas dos gan patīkamu un vajadzīgu tonusu ķermenim, gan iespēju relaksēties, papildus ūdens prieki tiks baudīti arī "Līvu akvaparkā", kā arī supošanas nodarbībā. Stallī "Maijrozes" bērniem būs iespēja sēdēt zirga mugurā , kā arī iepazīties ar reitterapijas pamatiem. Sportiskā un fiziskā gara uzturēšanai esam iecerējuši apmeklēt piedzīvojumu parku "Tarzāns", kartingus "Ātruma cilts", boulingu "Fantasy Park", kā arī izspēlēt futbola draudzības spēli, kuru tiesās Latvijas Futbola Federācijas tiesnesis. Izzinošo aktivitāšu daļā iekļausim maizes ceptuves "Lāči" apmeklējumu, Rīgas Sv. Pētera baznīcu, Minhauzena muzeju . Mazliet elpu atvilksim kino "Citadele" un uz kuģīša "Jelgava", vērojot skaisto Rīgas panorāmu. Sajust dažādību mācīsimies baskāju takā "Valguma pasaulē". Dabas skaistumu vērosim un sajutīsim jūras krastā saulrietā. Netiek aizmirsts arī par radošo stūrīti - tur ar bērniem darbosies profesionāla radošā pedagoģe, kas mācīs bērniem ar savām rociņām izveidot gan neparastas, gan arī ļoti noderīgas lietas. Noslēguma vakarā bērniem noorganizēsim atvadu pasākumu ar dāvanām, saldumiem, svētku vakariņām, mūziķa un burvju mākslinieka priekšnesumu, kā arī dejām DJ pavadībā.

Lai spētu piepildīt  bērnu vasaras sapni, kopsummā plānotie nepieciešamie līdzekļi ir 8 913.80 eiro.  Katrs solis ir tuvāk mērķa īstenošanai! 


Atbalstīt Latvijas Bērnu bāreņu fondu iespējams zvanot pa ziedojumu tālruni 9 000 66 88, kā arī izmantojot Latvijas Bērnu bāreņu fonda kontu

Reģistrācijas Nr.: 40008020151 reģistrētos ziedojumu kontus
Citadeles bankā Konts : LV62PARX0000575211011
Kods : PARXLV22CIT vai 
SEB bankā Konts: LV08UNLA0050013300571
Kods : UNLALV2X. 



Ziedotājs ir tiesīgs saņemt nodokļu atlaides, jo fondam ir piešķirts sabiedriskā labuma organizācijas statuss. Vairāk informācijas: http://www.lbbf.lv/