Veselīga dzīvesveida festivālā "Rīgas Sporta nakts" aicina pieteikties bērnus un jauniešus sportiskiem priekšnesumiem

Aktīvās atpūtas un sporta festivālā “Rīgas Sporta nakts” notiks vērienīgs jauno talantu konkurss “Rādi ko māki”, kā mērķis ir parādīt visai sabiedrībai, cik radoši, aktīvi un daudzpusīgi jaunieši ir Latvijā. No šodienas mājaslapā “sportanakts.lv” konkursa sadaļā atvērta pieteikšanās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šogad pirmo reizi veselīga dzīvesveida festivālā “Rīgas Sporta nakts”, 17. septembrī, laukumā pie Rīgas Kongresu nama no 17.00 līdz 23.00 notiks talantu konkurss bērniem un jauniešiem. Tajā aicināti piedalīties gan puiši, gan meitenes vecumā līdz 23 gadiem. Dalībniekiem vien jāsagatavo piecu minūšu garšs priekšnesums, kas saistīts ar aktīvu, sportisku dzīvesveidu, kā arī jāparāda, ka esi labākais un spēj darīt lietas, ko, iespējams, citi neprot. 
 

Uz lielās skatuves varēs uzstāties ikviens un dalība pasākumā bez maksas.


Labākos no labākajiem vērtēs kompetenta žūrija, kuras sastāvā ietilpst atzīti un Latvijā cienīti talanti, cilvēki, kuri sevi jau ir pierādījuši. Liekot atzīmes skalā no viens līdz desmit, tiks ņemta vērā katra dalībnieka, harizma, degsme, spēja uzstāties auditorijas priekšā un protams, prasme parādīt savu dotumu jeb talantu, tā oriģinalitāte. Balvas labākajiem no atbalstītājiem.
 

Reklāma
Reklāma

Visiem dalībniekiem konkursa laikā būs iespēja vērot klātienē dažādu profesionālu sportistu un šovmeņu uzstāšanos, paraugdemonstrējumus un meistarklases, kas kalpos kā motivācija augt un attīstīt savu talantu nākotnē.


Sīkāka informācija par talantu konkursu “Rādi ko māki”, kā arī pasākuma nolikums pieejams mājaslapa .