Rīga Plaza atklās Latvijā lielāko džungļu bērnu spēļu laukumu Abrakadabra

Modes un izklaides centrā Rīga Plaza 21. aprīlī pulksten 17:00 (blakus FantasyPark) tiks atklāts Latvijā lielākais bērnu spēļu laukums, kura tematika ir džungļi. Kopējā spēļu laukuma platība ir 250 m2, tas būs aprīkots ar modernām atrakcijām un izvietots vairākos līmeņos.

Atklāts lielākais bērnu spēļu laukums Abrakadabra

FOTO: Shutterstock.com

Atklāts lielākais bērnu spēļu laukums Abrakadabra

Šis ir unikāls projekts, kas tiek īstenots tirdzniecības centrā ar mērķi radīt bērniem iespēju aktīvi pavadīt savu brīvo laiku. Spēļu laukumā būs iespējams atstāt bērnus darbinieku uzraudzībā, kas rūpēsies par bērnu drošību. Spēļu laukums ir piemērots bērniem līdz desmit gadu vecumam, tajā būs izvietoti dažādi atrakciju elementi – slidkalniņi, slepenas ejas, labirinti, izejamas caurules, spēļu daļa un arī atpūtas stūrītis. 
 

„Mēs esam patiesi priecīgi, ka mums Latvijā ir izdevies īstenot šādu projektu tieši bērniem. Mūsu aktivitātes ļaus ikvienam bērnam sajusties kā īstam piedzīvojumu meklētājam, kas nokļuvis reālos džungļos. Spēļu laukuma uzdevums ir ne tikai nodarbināt bērnu fiziski, bet likt viņam arī domāt par dažādiem atrakciju uzdevumu elementiem, kuru risināšanā jāliek lietā loģiskā domāšana,” uzsver spēļu laukuma Abrakadabra vadītāja Regīna Romanova.
 

Reklāma
Reklāma

„Tirdzniecības centri jau sen vairs nepilda tikai tirdzniecības funkciju. Tā uzdevums ir arī izglītot un ļaut aktīvi pavadīt brīvo laiku. Mēs vēlamies, lai ģimene pavadot savu brīvo laiku mūsu tirdzniecības centrā spētu to darīt kvalitatīvi. Bērna kvalitatīva brīvā laika pavadīšana ir viens no svarīgākiem attīstības nosacījumiem. Izbaudot spēļu laukuma fiziskās un intelektuālās spēles, katrs bērns varēs radīt savu īpašo stāstu par džungļiem,” norāda modes un izklaides centra Rīga Plaza mārketinga daļas vadītāja Urzula Spickus.