Ziemassvētku laika koncertu piedāvājums svinīgām noskaņām

Esam apkopojuši idejas, kurp doties, ka svētku laikā kārojas palutināt savu muzikālo gaumi. Izvēlies un dodies klausīties daudzveidīgu un kvalitatīvu mūziku. 

Svētku koncertu klātu pabildinās arī pianista Viestada Šimkus klavierprogramma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Svētku koncertu klātu pabildinās arī pianista Viestada Šimkus klavierprogramma.

Orķestra "Rīga" koncerti svētku laikā
26. decembrī plkst. 20.00 un 27. decembrī plkst. 14.00 Lielajā ģildē notiks koncerts „Tribute to Frank Sinatra”, kas veltīts pasaulslavenā mākslinieka100. dzimšanas dienai. Kopā ar Orķestra „Rīga” bigbendu un diriģentu Raiti Ašmani uz skatuves kāps dziedātāji Aminata Savadogo, Daumants Kalniņš, Ingus Pētersons, Mārtiņš Ruskis un Armands Siliņš.


Zvaigznes dienā, 6. janvārī plkst. 19.00 Mazajā ģildē orķestra „Rīga” mazais sastāvs diriģenta Valda Butāna vadībā kopā ar vokālisti Lauru Grecku un arfisti Jekaterinu Suvorovu radīs gaišu, romantisku un siltu noskaņu. Koncertā skanēs Morisa Ravēla, Kloda Debisī, Gustava Mālera un Antonīna Dvoržāka mūzika.  Biļetes uz koncertiem var visās „Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv

 

Vestards Šimkus uzstāsies Rīgas Ziemassvētku koncertā Ķīpsalā
Rīgas Ziemassvētku koncerti 25. decembrī plkst. 15.00. un 26. decembrī plkst. 17.00 Ķīpsalas hallē šogad aicina svinēt svētkus kopā ar izcilo, pasaules koncertzālēs muzicējošo pianistu Vestardu Šimku un citiem lieliskiem mūziķiem, kas spilgti pārstāv gan akadēmiskās, gan populārās mūzikas jomu.

Svētku koncerta mākslinieku plejādi bagātinās arī populārie dziedātāji Ieva Kerēvica un Marts Kristiāns Kalniņš, daudzsološais operpasaules talants Kalvis Kalniņš, Rīgas Doma zēnu kora solists Patriks Tabaks, Vidzemes kamerorķestris, Rīgas Valsts 2. ģimnāzijas koris un jauktais koris „Aura”. 

Skanēs pazīstamas operu ārijas un fragmenti no Karla Orfa iedvesmojošās kantātes “Carmina burana”, uzmirdzēs klaviermūzikas pērles, atmiņā tiks atsauktas kinomelodijas, kāda melodija no mūzikliem un  Džordža Gēršvina sacerējumi. Svētku noskaņu uzburs Raimonda Paula,  Zigfrīda Muktupāvela un Aigara Voitišķa melodijas un neiztrūkstošās tradicionālās Ziemassvētku dziesmas.

Reklāma
Reklāma

Biļetes iepriekšpārdošanā: “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā vai tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv. 
 

„Apsnieg eņģeļu koks”- Ziemassvētku koncerts, kam līdzi dziedās eņģeļi
25. decembrī plkst. 15.00 Rīgas Domā notiks Ziemassvētku labdarības koncerts “Apsnieg eņģeļu koks”. Labākās Ziemassvētku melodijas tajā izpildīs mecosoprāns Ilona  Bagele, ērģelniece Edīte Alpe un RTU jauktais koris “Vivere”. Ieeja koncertā par  ziedojumiem Bērnu paliatīvās aprūpes biedrības labdarības kustībai “Eņģeļu koks”, kas  palīdz nodrošināt neizārstējami slimu bērnu profesionālu aprūpi mājās.