Izmanto piedāvāto iespēju - atpūšoties festivālā Positivus, uzraksti mīļotajam kaligrāfisku skaistu mīlestības vēstuli

Lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā – Positivus – Laima festivāla apmeklētājus priecēs ar savu Mīlestības vēstniecību, kur brīnišķīgā retro atmosfērā būs iespēja apgūt kaligrāfijas mākslu un nosūtīt Mīlestības piepildītu vēstuli, izmantojot spalvu un tinti, nobaudīt Laimas šokolādi, ko ar Mīlestību sarūpējuši Laimas meistari, vai vienkārši izbaudīt kopābūšanas prieku mierīgā un Mīlestības piepildītā atmosfērā.

Laima - latviešu šokolādes simbols, šogad pievēršas senatnīgām vērtībām

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laima - latviešu šokolādes simbols, šogad pievēršas senatnīgām vērtībām

Turpinot atzīmēt Laimas 145.jubilejas gadu, Laimas Mīlestības vēstniecībā tiks uzburtas īstas retro nosakaņas. Tajā būs iespējams nosūtīt saviem mīļajiem Mīlestības pilnas pastkartes un vēstules no festivāla. Īpaši Positivus festivāla apmeklētājiem ik dienu tiks organizētas radošās darbnīcas, kur profesionāli kaligrāfi aicinās apgūt kaligrāfijas mākslu un nosūtīt ar roku rakstītas vēstules saviem mīļajiem, izmantojot spalvu un tinti. Kā jau visos šī gada vasaras pasākumos, būs iespēja nosūtīt Laimas īpašās retro pastkartes.
 

Laimas Mīlestības vēstniecībā darbosies kafejnīca, kurā varēs iegādāties un nobaudīt Laimas saldumus – šokolādi, kūciņas un citus saldumus, un lielisku kafiju un citus karstos dzērienus, kā arī smūtijus, kurus gatavos labākie Rīgas baristas.
 

Reklāma
Reklāma