Bērnu rīts "Pasakas pavasarī” muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs"

 

Svētdien, 15. martā plkst. 12.00 muzejā „Rīgas Jūgendstila centrs” notiks pavasarim veltīts bērnu rīts, kurā bērni klausīsies pasakas, spēlēs spēles, iepazīs muzeju un meklēs draugus.

Runcis Alberts

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Runcis Alberts

Pavasarī, kad mostas daba, atklāsim, ko piedzīvojuši gājputni, kas atgriežas mājās, un dzīvnieki, kas mostas no ziemas miega. Bērnu rītā mazie muzeja apmeklētāji meklēs pavasari. Un izrādās, tas mīt pasakās, spēlēs un, protams, arī pašā muzejā. Bērnu rīta laikā būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, iepazīt jūgendstila interjeru un pielaikot burvīgas cepures. Bērnu rītu vadīs režisore Ināra Čakste, viņai palīdzēs muzeja pastāvīgais iemītnieks Runcis Alberts un pasaku tēli.
 

„Vai jūs esat ievērojuši kā dabā ienāk pavasaris? Kā pavasari sagaida koki, augi, dzīvnieki un cilvēki? Tieši tam būs veltīts bērnu rīts – ieklausīsimies dabā, pasakās un sevī,” aicina pasākuma vadītāja Ināra Čakste.

 Pasākums paredzēts bērniem vecumā no 3 līdz 9 gadiem. Ieejas biļete pasākumā EUR 2.00. Vietu skaits pasākumā ir ierobežots, iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruni 67181061.

Reklāma
Reklāma