Kultūras pils „Ziemeļblāzma” aicina bērnus uz izrādi „Pepija Garzeķe”

Trešdien, 24. septembrī plkst. 18.30 mazus un lielus skatītājus aicinām uz kultūras pils "Ziemeļblāzma" Lielo zāli, kur norisināsies muzikāla teātra izrāde bērniem „Pepija Garzeķe”, kas veidota pēc A. Lindgrēnes grāmatas motīviem.

Viņa ir draudzīga, dzīvespriecīga un vienmēr priecājas iepazīties ar jauniem draugiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viņa ir draudzīga, dzīvespriecīga un vienmēr priecājas iepazīties ar jauniem draugiem.

Garzeķes jaunkundze ir neparasta meitene. Viņa ir sirsnīga un mīļa, viņa ir kareivīga un pašpārliecināta. Viņa ir arī skumja. Viņas ģimene ir mīļie draugi – rotaļlietas un viņas stāsts par māmiņu Eņģeli… Viņa ir draudzīga, dzīvespriecīga un vienmēr priecājas iepazīties ar jauniem draugiem, tāpēc – laipni lūgti!

Izrādes režisore Dita Balčus, scenogrāfe – Ināra Gauja, komponists – Mārtiņš Brauns. Lomās – Egija Silāre, Jānis Mūrnieks, Kristiāna Abiļeva, Enriko Avots, Atis Bētiņš un Aīda Ozoliņa.

Ditas Balčus teātris ir projektu teātris ar lielu pieredzi tieši bērnu izrāžu veidošanā – jaunajai paaudzei veidoto izrāžu dramaturģiski literārais pamats pārsvarā ir bērnu literatūras klasikas un mūsdienu labākie stāsti, sākot no Hansa Kristiana Andersena pasakām, Astrīdas Lindgrēnes „pērlēm” un beidzot ar latviešu autoriem Annu Brigaderi, Imantu Ziedoni un Ojāru Vācieti.

Reklāma
Reklāma

Izrādes apmeklējums bez maksas.