Oktobrī varēs noskatīties krāšņu ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu šovs Pecolli un citu mākslinieku izpildījumā

19.oktobrī, Rīgas Kongresu namā notiks Pecolli un citu mākslinieku veidotais šovs "Bubblelandia". Tas būs krāšņs ziepju burbuļu, lāzeru un specefektu šovs. Vienā dienā būs divas izrādes - plkst.15.30 un 19.30. 

Bubblelandia iemītnieki - Jūras zirdziņi, Drakoniņi, Jūras zvaigznes, Papagaiļzivtiņas un citi - ievedīs skatītājus šajā dzīvespriecīgajā un skaistajā Zemūdens pasaulē, gan pūšot krāsainus milzu Ziepju Burbuļus, gan radot īstu sniegputeni. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bubblelandia "iemītnieki" - Jūras zirdziņi, Drakoniņi, Jūras zvaigznes, Papagaiļzivtiņas un citi - ievedīs skatītājus šajā dzīvespriecīgajā un skaistajā Zemūdens pasaulē, gan pūšot krāsainus milzu Ziepju Burbuļus, gan radot īstu sniegputeni. Publicitātes foto.

 

Stāsts ir par cilvēka dzīvi. Tā var būt pelēka vai krāsaina. Šoreiz tā ir krāsaina …

Šova notikumi aizved pelēko un steidzīgo cilvēciņu uz īpašu, krāsainu, dzīvespriecīgu vietu, kas saucas Bubblelandia jeb Burbuļlandija. Tā ir vieta, kur apstāties, pasapņot, ieklausīties, ieskatīties, papriecāties, atveldzēties, izsmieties, izbrīnīties, un tas ir tepat uz šīs planētas, un, precīzāk, tas ir mūsos pašos - mūsu dvēseles Okeānā. 

 

Vajag tikai pamosties! Bubblelandia "iemītnieki" - Jūras zirdziņi, Drakoniņi, Jūras zvaigznes, Papagaiļzivtiņas un citi - ievedīs skatītājus šajā dzīvespriecīgajā un skaistajā Zemūdens pasaulē, gan pūšot krāsainus milzu Ziepju Burbuļus, gan radot īstu sniegputeni, gan liekot dejot krāsainām jūras aļģēm, lidināties milzu medūzām,  gan liekot lāzeru stariem mirguļot, gan tajā iesaistot skatītājus un liekot veidot jūras viļņus, kā arī lidināt milzu burbuļu bumbas. Nevar atklāt visus brīnumus, kas notiks. Teiksim tikai vienu, ka nebūs robežu starp skatītājiem un Bubblelandiju, viss būs vienots. Skatītāji būs pamodušies…

 

Iespējams, ka vizuālā iedvesma šai izrādei Pecolli ir sākusies no mīlestības pret "Cirque du Soleil" izrādēm, bet, iespējams, lielās mīlestības dēļ pret Ziepju burbuļiem, kas ir Pecolli "Laimes zirdziņš". Iespējams tāpēc, ka no burbuļiem varam mācīties vieglumu, skaidrību, krāsainumu, dzīvespriecīgumu,un to visu burbulis pasaka bez vārdiem.

 

Reklāma
Reklāma

burbuļšovs

Izrādē nebūs robežu starp skatuvi un skatītājiem, sola pasākuma organizatori. Publicitātes foto.

 

Izrādes Bubblelandia pirmsākumi meklējami 2011.gadā, kad Rīgā bija šīs izrādes pirmais uzvedums Ķīpsalas hallē. Kopš tā brīža izrāde ir  paspējusi apceļot vairākas vietas pasaulē un  ir bagātīgi pilnveidota, pārveidota un papildināta. Šo izrādi ir redzējuši Itālijas skatītāji 1,5 mēnesi garajā tūrē, kur Latvijas mākslinieki uzstājās ar 21 šovu Itālijas krāšņākajos teātros Florencē, Boloņā, Turīnā un vēl 10 dažādās Itālijas pilsētās. 

 

Ar fragmentu no šīs izrādes Pecolli uzstājās Indonēzijā. Par šīs izrādes krāšņumu priecājās arī Kaļiņingradas teātros. Bubblelandia izrāde ir guvusi arī Francijas televīzijas uzmanību. Savukāŗt Anglijā Pecolli ar Bubblelandia šovu uzvarēja 8 lielo šovu konkursā par tiesībām uzstāties ar Bubblelandia izrāžu tūri Anglijas 2014.gada kultūras festivālā. Jau novembrī Pecolli ar fragmentu no šīs izrādes 4 mākslinieku sastāvā dosies uzstāties uz Lībiju. Šova organizatori priecājas par šo brīnišķīgo iespēju dalīties mīlestībā uz šo šovu arī ar Latvijas skatītājiem, t.i.,ar savējiem.