Jau drīz - konkursa "Superpuika 2013" fināls

Konkursa "Superpuika 2013" fināls ir aizraujošs un iedvesmojošs pasākums bērniem un ģimenei, kas norisināsies 9.aprīlī plkst.15.30, Rīgas Cirkā. Konkursu jau 22.gadu organizē Tehniskās jaunrades nams (TJN) "Annas".

Par Superpuikas titulu cīnīsies desmit 11-12 gadus veci zēni no visas Latvijas. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par Superpuikas titulu cīnīsies desmit 11-12 gadus veci zēni no visas Latvijas. Publicitātes foto.

 

 

Lai izcīnītu kāroto Superpuikas titulu, savā starpā spēkosies Mārtiņš Putniņš, Klāvs Putenis, Andris Tīrums no Rīgas, Raivis Hofmanis no Jelgavas, Mārtiņš Jēkabs Ausmanis un Pauls Ēriks Skujiņš no Stalbes, Vitālijs Pavlovs no Preiļiem, Aivars Kristiāns Rullis no Valkas, Arnis Tučs no Riebiņiem un Edgars Barkāns no Aizupes, portālu mammamuntetiem.lv informēja TJN "Annas" pārstāvis Dāvis Braučs.

 

Par tehniska rakstura aizraujošiem priekšnesumiem rūpēsies vienkoču meistars Rihards Vidzickis, "Karters" velotriālisti, "Samba de Riga" perkusionisti, šefpavārs Elmārs Tannis kopā ar puikām, kā arī cīņu eksperti. Pie skaņu pults - DJ Krii. Pasākuma tēma - "Ostas noslēpums".

 

Reklāma
Reklāma

Biļetes uz pasākumu var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs vai interneta mājaslapā. To cena - Ls 2.

 

Konkurss "Superpuika" ir ikgadējs un unikāls Latvijas notikums, kas aktualizē zēnu un topošo vīriešu vērtības un kvalitātes. Konkursā piedalās 11 - 12 gadīgi puikas no visas Latvijas un šis ir vienīgais tik liela mēroga konkurss pusaudžiem Latvijā.