Ainārs Ančevskis drīz laidīs skolā dēlu!

Iespējams, daudzi skatītāji atceras pirms vairākiem gadiem iestudēto izrāžu apvienības "Panna" izrādi – humorpilno pētījumu par vīrieša būtību – "Tētis" ar Aināru Ančevski galvenajā lomā. Izrāde ar lieliem panākumiem bija skatāma gandrīz visās Latvijas pilsētās. Pa šo laiku ir izaudzis gan izrādē attēlotais mazulis, gan pats "tētis", tādēļ aprīļa sākumā skatītājiem tiks piedāvāta jauna izrāde – humorpilns stāsts par bērna lomu tēva izglītošanā, jeb  jauna stand-up komēdija – “Jaunais TĒTIS”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Latvijā tiek svinēta TĒVU DIENA, kas nu iekļauta svinamo dienu sarakstā. Vēl nesenā pagātnē tēva loma bērnu audzināšanā bija visai otršķirīga, jo galvenās rūpes par mazuļa nākšanu pasaulē pārsvarā uzņēmās jaunās māmiņas. Kas ir mainījies? Vai jaunie tēti ir kļuvuši apzinīgāki, bet varbūt par tādiem kļūt viņus iemācījuši pašu mazuļi?
    Izrādes veidotāji  – aktieris Ainārs Ančevskis un režisors Juris Rijnieks  piedāvā asprātīgu un sirsnīgu stāstu par vīrieša pārdomām laikā, kad mazais cilvēciņš ir gatavs doties tālāk – uz skolu. Izrāde jautrā un asprātīgā veidā liek atcerēties un dalīties pārdomās par laiku no mazuļa nākšanas pasaulē līdz mazā dēlēna pirmajām un turpmākajām skolas gaitām.
Skatītāji, kuri ir redzējuši izrādi "Tētis"”, būs priecīgi uzzināt kas jauno tēti sagaida tālāk –  pošoties skolai, bet tie, kuri "Tēta" pirmo daļu nav redzējuši, kopā ar Aināru Ančevski varēs izdzīvot visu sajūtu un pārdzīvojumu spektru, kas sagaida, apzinoties, ka visu turpmāko dzīvi būsi un paliksi TĒTIS.  


Izrāžu apvienība "PANNA"
Izrāžu apvienība "Panna" izveidota 2008. gadā, lai iestudētu un producētu izrādes un pasākumus plašam skatītāju lokam Latvijā un Baltijā. Pazīstamākās Pannas izrādes: "Tētis" (Ainārs Ančevskis, Jānis Jarāns), "Tētis" Lietuvā (Dariuss Petkevičius, Ramunas Rudokas), "Tāda es esmu" (Zane Daudziņa), "Puse no sirds" (Zane Daudziņa, Aldis Siliņš), "Līgavainis" (Lauris Dzelzītis).

Ieskaties: www.pannasteatris.lv

Tuvākās izrādes skaties ŠEIT!

Reklāma
Reklāma


Vakarā zvanu kaimiņam:
- Sveiks! Tu jau izpildīji dēla mājasdarbu matemātikā?
- Izpildīju!
- Iedosi norakstīt?”