Jauniešu roksimfoniskā "Kazanovas orķestra" koncerts Kalnciema kvartālā

21. jūnijā plkst. 20.00 Kalnciema kvartālā notiks jauniešu roksimfoniskā “Kazanovas orķestra” koncerts.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

“Kazanovas Orķestris” savas muzikālās gaitas uzsāka 2008. gada rudenī, gatavojoties žetonu vakara izrādei "Kazanovas mētelis". No tās arī orķestris aizguvis savu īpatnējo nosaukumu. Tikai pāris notikušajos publiskajos koncertos orķestris iemantojis plašu skatītāju atsaucību.

Orķestra darbību brīvprātīgi un bez atlīdzības organizē jaunieši ar muzikālo izglītību, kuri ikdienā mācās un ir saistīti ar dažādām sfērām - dabas zinātnēm, ekonomiku, medicīnu, valodām, humanitārajām zinātnēm, mākslu, mūziku. Vairāk kā 50 cilvēku lielajā sastāvā ikkatram ir sava vieta, sava misija.

Šī koncerta repertuārā lielākoties būs skaņdarbi ar Kazanovas Orķestra solistiem, kas atjaunoti gan no orķestra senāka repertuāra, kā arī koncertprogrammā iekļautas vēl nedzirdētas kompozīcijas. Pirmo reizi orķestris uzstāsies plašai publikai zem klajas debess. 21. jūnija vakarā orķestra mūziķi cer sagādāt prieku gan klausītājiem gan arī paši sev - pirms došanās vasaras gaitās izpildot visiem labi zināmas dziesmas ar lieliskiem solistiem.


Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai:

www.kalnciemaiela.lv,

facebook.com/kalnciemaiela,

Reklāma
Reklāma

twitter.com/kalnciemaiela.