28.aprīlī Spicē raibs pasākums ģimenēm ar bērniem!

Sestdien, 28. aprīlī plkst. 13:00 tirdzniecības centra SPICE otrajā stāvā “Knīpas un Knauķi” sadarbībā ar ģimenes portālu mammam.lv/tetiem.lv aicina ieskandināt ģimenes sezonu.  Kopā ar rotu mākslinieci Maiju Sējāni-Īli veidosim krāsaini raibas laimes pogas, kā arī dziedāsim  “Knīpu un Knauķu” jaunās un senāk zināmās dziesmas. Kopīgi ar Gudro Sievu skolas meistarēm tiksim pie skaistām frizūrām un rīkosim paši savu frizūru modes skati.

Aicinām uz ģimenes pasākumu 28.aprīlī t/c Spice

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aicinām uz ģimenes pasākumu 28.aprīlī t/c Spice

Brīdī, kad ārā kļūst ievērojamāki siltāks, aiz loga dzirdama putnu čivināšana, koku zaros sāk plaukt zaļganas lapiņas un daudz vairāk dzirdama bērnu čalošana – ir pienākusi jaunā ģimenes sezona. Tādēļ “Knīpas un Knauķi”, savas koncerttūres “Mūsu mammai un tētim” laikā kopā ar ģimenes portālu mammam.lv/tetiem.lv un tirdzniecības centrs SPICE atbalstu vēlas atzīmēt šo brīnišķīgo notikumu.

 

 

Knīpu un Knauķu ģimenes sezonu atklāsim ar radošajām darbnīcām, kurās tiks veidotas krāsainās laimes pogas no pasaulē aizvien plašāk atpazīstamā polimērmāla materiāla. Bērniem īpašu prieku sagādās pogu veidošana, jo pirms termiskās apstrādes polimērmāla konsistence ir līdzīga plastilīnam :). Materiāls ir pieejams dažādās krāsās. Ieskatu rotu mākslinieces Maijas Sējānes-Īles mākslas darbos var gūt www.ilesrotas.com. Kamēr gatavosim krāsainās laimes pogas, pārējie interesenti kopā ar perkusionistu Nilu Īli un dēlu Fabiasu Nilu Īli varēs radīt  kopīgu improvizētu priekšnesumu uz džambām un dažādiem žvadzošiem un skanošiem instrumentiem.

Pēdējā laika mode aktualizē interesantas frizūras, kas veidotas no lielākām un mazākām bizītēm. Tādēļ visas mammas, tēti, lielāki un mazāki knīpas un knauķi varēs apgūt bizīšpīšanas meistarību pie frizieres Lindas Stepranes, kas strādā svētku salonā Soufflé (Smilšu iela 10, Rīga Tālr.: 67271137)Friziere strādās ar Alfaparf Milano matu kosmētiku.

Radošo darbīcu laikā darbosies brīvais mikrofons un bērniem būs iespēja izdziedāties pēc sirds patikas  savas mīļākās  “Knīpu un Knauķu” dziesmas.

Reklāma
Reklāma

 

Pasākuma gaitā izspēlēsim biļetes uz “Knīpu un Knauķu” koncerttūres “Mūsu mammai un tētim” noslēguma koncertu 1. jūnijā Rīgā, Palladium koncertzālē, kā arī Maijas Sējānes Īles rotiņas un Gudro sievu skolas dāvanu karti.

 

Ģimenes sezonas atklāšanas radošajās darbnīcās tirdzniecības centrā SPICE kopā ar Knīpām un Knauķiem un mammam.lv/tetiem.lv ikviena ģimene aicināta gūt iedvesmu kopā darbošanās priekam un laimei! 

 

Vairāk informācijas www.knipasunknauki.lv