Bērnu apģērbu un mantu Tirdziņš Tukumā. Piedalies!

 

Šī gada15. oktobrī no plkst. 10.00-14.00  ģimenes atpūtas vietā „Tukuma Ledus halle” 
norisināsies Bērnu apģērbu un mantu Tirdziņš, kurā varēs iegādāties jaunu un lietotu apģērbu un apavus bērniem, lietas grūtniecēm, dažādus aprūpes piederumus, kā arī darbosies stūrītis DĀVINU.  
Mammas piedāvās lietotu un jaunu apģērbu un apavus bērniem no dzimšanas līdz 15  gadiem. Foto iesūtījusi Linda Cimmermane, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mammas piedāvās lietotu un jaunu apģērbu un apavus bērniem no dzimšanas līdz 15 gadiem. Foto iesūtījusi Linda Cimmermane, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

 

Mammas piedāvās lietotu un jaunu apģērbu un apavus bērniem no dzimšanas līdz 15  gadiem, kā arī dažādus bērnu aprūpes piederumus, piemēram, auto krēsliņus, barošanas krēsliņus,  aktivitātes centrus, gaisa mitrinātājus, rācijas, rotaļlietas un spēles, ceļojuma gultas, pārtinamās virsmas, ratu kulbas, muzikālos karuseļus u.c. Kā arī pašizgatavotas smukumlietiņas un apģērbu bērniem un mammām! 

Mazākajiem līdzi nācējiem būs iespēja tikt pie apgleznotas sejas. :) 

Būs arī stūrītis DĀVINU, kurā mammas varēs atstāt bērnu un pieaugušo apģērbu, aprūpes piederumus un mantas, cilvēkiem, kuriem tās varētu noderēt vairāk. Sadāvinātās lietas tiks nogādātas Tukuma  Sociālajam centram un Tukuma Dzemdību nodaļai. 

Reklāma
Reklāma

Aicinām laicīgi un par lētāku  naudiņu sarūpēt saviem mazuļiem rudens un ziemas apģērbu un apavus apmeklējot Bērnu apģērbu un mantu Tirdziņu!

 

Pieteikties Tirdziņam var, rakstot uz e-pastu mantu.tirdzins@inbox.lv līdz 13. oktobrim