Jauns iespaidīgs Ziepju Burbuļu, Lāzeru un specefektu šovs!

„Bubblelandia” (Burbuļu pasaule) izrāde ir jauns iluzionistu Pecolli, Itālijas Burbuļu meistaru un brīnišķīgu Latvijas mākslinieku kopprojekts.

Oriģināla, nebijusi, pārsteidzoša skatuves izrāde, kurā apvienotas daudzas skatuves mākslas harmoniskā sniegumā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Oriģināla, nebijusi, pārsteidzoša skatuves izrāde, kurā apvienotas daudzas skatuves mākslas harmoniskā sniegumā.

Tas ir aizraujošs ceļojums Ziepju Burbuļu pasaulē, kur skatītāji iepazīstas ar šīs skaistās fantāzijas pasaules iemītniekiem, kam ir raksturīgas, gan ūdens būtņu, gan cilvēciskās īpašības.


Iedvesmojoties no slavenās Kanādas cirka grupas „Cirque du Soleil” noskaņas izrāde ir bagāta ar daudziem skatuves specefektiem. Tiek izmantotas jaunākās Lāzeru tehnoloģijas, sniegputeņu lielgabali, ziepju burbuļu tornado, zemo dūmu paklājs, gigantisku dūmu riņķu mašīna, ar dūmiem pildītu ziepju burbuļu mašīnas, Ziepju putu specefekti, video art projekcijas uz milzu LED Ekrāna,  Ūdens Ekrāna un 3D apaļas bumbas/ekrāna ar mākslinieciskām videoprojekcijām, Optiskās ilūzijas un daudzi citi pārsteigumi skatītājiem.

Galvenajā lomā ir un paliek krāšņie Ziepju Burbuļi, kuru izrādes laikā būs daudz – neiedomājamās formās, krāsās un izmēros. Tikpat pārsteidzoši, kā pati dzīve!

„Bubblelandia”  ir 1.5 h gara vizuāla, muzikāla, emocionāla un krāšņa izrāde ar komponista  V. Zilvera oriģinālmūziku. Izrādes dalībnieku vizuālo tēlu īpašu radīs E.Patmalnieces modelētie  tērpi un Latvijas „Body art” (Ķermeņa apgleznojumu) mākslinieku kopdarbs.
 Izrādē piedalās Dace un Enriko Pecoli (Pezzoli), Rīgas Cirka mākslinieki, Deju grupas „Buras” dejotājas, 2 Ziepju burbuļu meistari no Itālijas.

Oriģināla, nebijusi, pārsteidzoša skatuves izrāde, kurā apvienotas daudzas skatuves mākslas harmoniskā sniegumā. Izrādē tiek izmantotas tādas skatuves mākslas, kā, cirka, teātra un komēdiju māksla, teatralizēta deja, tiek izmantoti arī oriģināli un spilgti skatuves specefeki, taču nepazaudējot to, ka galvenajā lomā ir un paliek krāšņie Ziepju Burbuļi, kuru izrādes laikā būs daudz – neiedomājamās formās, krāsās un izmēros. Tikpat pārsteidzoši, kā pati dzīve!

Reklāma
Reklāma

 

Izrādes notiks 29. oktobrī plkst. 15:30 un 19.30
Biļešu cenas no 5 – 15 Ls „Biļešu paradīze” kasēs
Pasākuma organizatori Iluzionisti Pecolli

www.pecolli.lv