Vasaras aktivitātes Rīgas Centrālajā bibliotēkā

Skolas brīvlaikā no jūnija līdz augustam Rīgas Centrālā bibliotēka (RCB) un tās filiālbibliotēkas visā pilsētā piedāvā bērniem plašu vasaras lasīšanas un radošo aktivitāšu programmu „Ideju fabrika grāmatā”. Programmas veidotāji atgādina, ka interesanti un saturīgi pavadīt laiku var ne tikai ceļojumos un vasaras nometnēs, bet arī tepat Rīgā. 

Bērni var atpūsties un izklaidēties arī bibliotēkās.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērni var atpūsties un izklaidēties arī bibliotēkās.

 

Programmas „Ideju fabrika grāmatā” mērķis ir veicināt radošumu. Bibliotēkas krājumos atrodams plašs dažādām radošām nodarbēm veltīts grāmatu klāsts. Arī interneta vietnes ir neizsmeļams ideju avots tiem, kas vēlas savām rokām darināt skaistas nopietnas un nenopietnas lietas visdažādākajās tehnikās. 

 

Bibliotēkā tiks radīti vislabvēlīgākie apstākļi radošu darbu veidošanai – organizēta vieta, sniegtas konsultācijas un doti padomi, kā arī iespēju robežās sagādāti izejmateriāli un darba rīki. Interesentiem tiks organizētas regulāras nodarbības un radošās darbnīcas. 

 

Laureāti tiks izvirzīti demokrātiskā aptaujā, bet septembrī tiks rīkota vasaras radošo darbu ceļojošā izstāde RCB un filiālbibliotēkās. Pateicoties sponsoru atbalstam, programmas dalībnieki varēs saņemt arī labas un noderīgas balvas.

 

RCB vasaras programmu atbalsta Latvijas Leļļu teātris, Kinomuzejs, Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs, Latvijas Dabas muzejs, Rīgas Jūgendstila centrs, mūzikas ierakstu studija Mikrofona ieraksti, SIA Freko, SIA Latvijas grāmata un apgādi Annele, Egmont Latvija, Jānis Roze, Valters un Rapa un Zvaigzne ABC.

 

Reklāma
Reklāma

Plašāka informācija par programmu un tās nosacījumiem RCB mājaslapā www.rcb.lv.

Kontakttālrunis: 67623759