2.jūnijā Kalnciema kvartālā džeza grupas „Nimo” koncerts

2. jūnijā plkst. 20.30 pēc tradicionālā zemnieku un amatnieku tirdziņa (16.00-20.00) Kalnciema kvartāla pagalmā spēlēs DJ Monsta un saksofonista Nika Gothama apvienība “NiMo” kopā ar basistu Tomu Poišu.

NiMo koncerts Kalnciema kvartālā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

NiMo koncerts Kalnciema kvartālā

 

Latvijas džeza grupa „NiMo” spēlēs kompozīcijas no albuma The World is Your Oyster (tulk. Pasaule ir Tava Austere), kurā iekļauti 11 skaņdarbi. Gaidāmi arī jauni muzikāli pārsteigumi. NiMo iezīmē progresīvu, bet uz stingrām tradīcijām balstītu lounge, acid jazz, Jazz/Broken beats mūzikas stilistiku. Saksofona vieglās melodijas (komponista Nika Gothama izpildījumā) kombinācijā ar dzīvīgām ritma kustībām un skreču akcentiem (DJ Monsta vadībā), skaņdarbos veido nepierastas muzikālās kombinācijas, kas īpaši iederas Kalnciema kvartāla ābeļdārza atmosfērā.

NiMo ir dibināta 2008. gadā. Grupas kodols - Niks Gothams un DJ Monsta (Uldis Cīrulis). Plašāku popularitāti grupa ieguva kopš veiksmīgās sadarbības ar LNSO koncertā SimfoNiMo un raidījuma “Latvijas lepnums”. Grupa uzstājas reti, tikai īstajā vietā un laikā, saglabājot uzstāšanās notikuma unikalitāti.

 

 

Vasaras sezonā tradicionālie zemnieku un amatnieku tirdziņi notiek katras otrās ceturtdienas vakaros no 16.00-20.00, pēc tirdziņiem - bezmaksas brīvdabas koncerti.

Tuvākie tirdziņi un koncerti:

16. jūnijā (Jūs kārtīgi iekustinās  AG & Raitis & Roberts Gobziņš), 

Reklāma
Reklāma

22. jūnijā norisināsies Kalnciema kvartāla Ielīgošanas svētki kopā ar Alsungas suitu sievām un DJ Monsta.

 

Arī citās ceturtdienās apmeklētājus sagaidīs muzikāli un kino notikumi Vīnu veikalā un dārzā. 9. jūnijā plkst. 20.00 gaidīsim uz Līgas Knēziņas grāmatas <SMS> atklāšanas vakaru. 

 

Ieeja bez maksas. Grupas NiMo koncertu atbalsta Rīgas dome.

 

Vairāk informācijas: www.kalnciemaiela.lv