Iztirgojam drēbes, kas pašām apnikušas! Andele Valmierā

Modes kaislības turpinās, pavisam kopā nu jau četri Skapis. Lāde. Marmelāde  radītie drēbju izpārdošanas maratoni Latvijā. Otro reizi pasākums atgriežas Valmierā - 23. aprīlī, tirdzniecības centrā Valleta.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Organizatroes ir apņēmības pilnas un turpina modes dāmu revolūciju, ko aizsāka ar 26.februārī veiksmīgi pieteikto Dāmu dailes dienu, kas notika Liepājā, radošajā telpā Tējas istaba,  12.martā notikušo pašmāju garderobju izpārdošanu Skapis. Lāde. Marmelāde, Valmierā,  un 26. martā atkal atgriežoties Liepājā, iznesot modes andeļu tradīcijas ārpus galvaspilsētas un tādejādi ienesot jaunas vēsmas vietējo dāmu garderobēs, mudinot tās rast jaunu elpu savām mantām.

 

Šajā reizē organizatores vēlas likt uzsvaru tieši uz  to, ka ne jau  dārgs zīmols ir tas, kurš sievietei liks izskatīties satriecoši vai tās acīm mirdzēt, bet gan tieši  tas, kā jūtamies mēs pašas, kā protam sevi pasniegt, kā noslēpt defektus un pārvērst tos par efektiem. Dacībnieces tiek aicinātas piedāvājuma klāstā izlikt ne tikai pēdējo modes kliedzienu šedevrus, ne tikai savus, savu bērnu, dzīvesbiedru, draugu apģērbus un aksesuārus, bet arī pašdarinātus, pasūtītus vai kā citādi radītus tērpus, kuri ir ne tikai neparasti, oriģināli, neatkārtojami, arī tādus, kuri saules gaismu nav redzējuši no pagājušā gadsimta. Gaumes taču ir tik dažādas!

 

Tāpēc, visas mīļās dāmas, kuras ir gatavas pārmaiņām sevī, gatavas atbrīvot savos skapjos vietu jaunām dvesmām, un vēl piedevām arī nopelnīt, mīļi gaidītas.

Reklāma
Reklāma

 

Tie, kas vēlas pieteikt savu dalību pasākumā Skapis. Lāde. Marmelāde aicināti pieteikt savu dalību līdz šī gada 22. aprīlim rakstot uz e – pastu: skapis.lade@inbox.lv vai zvanot Valmieras  pasākuma organizatorei Alisei pa tālruni : 27461105

 

 

Papildu informācija:

Dana Muraškina, tālr. 27143534

dana.muraskina@gmail.com